Beskrivning

En face care beauty maskin är en elektronisk maskin som används för att ge en djupgående rengöring till ansiktet och förbättra hudens utseende. Här är några av fördelarna med att använda en face care beauty maskin:

1. Djuprengöring: Face care beauty maskin använder högfrekvent vibrationsteknik som effektivt kan rengöra porerna i ansiktet och ta bort smuts, överskottsolja och orenheter som kan leda till acne och utslag.

2. Ökad blodcirkulation: Maskinen kan också förbättra blodcirkulationen i ansiktet genom att massera huden. Detta ökar syretillförseln till huden och främjar cellförnyelse och produktion av kollagen, vilket resulterar i en jämnare, yngre och friskare hud.

3. Hudföryngring: Face care beauty maskin kan också användas för att reducera tecken på åldrande i huden, som fina linjer och rynkor. Detta är möjligt tack vare maskinens förmåga att öka produktionen av kollagen och elastin i huden.

4. Minska påsar och mörka ringar under ögonen: En del maskiner kommer med speciella massagehuvuden som kan användas för att minska påsar och mörka ringar under ögonen. Genom att öka blodcirkulationen runt området kan huden återställa sig snabbare och se friskare ut.

Rengör effektivt på djupet
– Passar alla hudtyper
– Exfolierar effektivt döda hudceller
– Inkluderar 5 munstycken med olika funktioner
– Färg Rosa

Objektsnr 630572372

Visningar 34

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 21 apr 16:28

Ansikte rengöring

Utropspris

|0 Bud

99 kr

Auktionen avslutades utan bud

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?