Beskrivning

Nytt/oanvänt
20 ml
Inplastat öppnade bara under lite plasten så ni kan ser produkten

Djuprengörande balm med skyddande effekt mot föroreningar. Rengöring med LipoTherm-formula som smälter i kontakt med huden. Den lätt värmande effekt som utvecklas när krämen appliceras öppnar upp porerna och löser upp djupt sittande tilltäpptheter. När man sedan tillsätter vatten förvandlas den till en rengöringsmjölk. Innehåller ett detox-komplex med bioflavonoider av citron, broccoli och aloe vera som skyddar huden mot miljörelaterad stress och fria radikaler samt aktiverar hudens eget bildande av detox-enzymer.

Använd morgon och kväll. Applicera 1-2 pump på torr hud med lätt massage över ansikte, hals och dekolletage. Fukta sedan händerna och massera huden tills produkten omvandlas till en mjölkig emulsion, avlägsnas sedan med vatten.

Samfrakta och försöker alltid hitta billigaste eller bästa fraktalternativ till er. Kolla gärna mina andra annonser också :) om ni vill jag ska samfrakta och det tar längre än de dagar som angetts av Tradera som är max 7 dagar, så kan vi kommer överens att avvakta o vänta in så ni slipper betala dyra fraktkostnader och jag kan samfrakta allt Säg till isåfall :)
Säg till om du vill byta till DHL eller DB Schenker det inga problem alls :-)

Objektsnr 631767439

Visningar 10

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tis 14 maj 22:19

BABOR Detox Lipo Cleanser, 20ml, nytt/oanvänt

Utropspris

|0 Bud

89 kr

Slutar om

ChristinaWrba

Katrineholm, Sverige

5.0

ChristinaWrba

Verifierad

Toppsäljare

369 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

7 dagar

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?