Beskrivning

En kräm som jämnar ut solfläckar/pigmenteringar i huden
Upptäck den mest effektiva och depigmenterande krämen vi någonsin har provat, tillverkad av experterna på Suntique.
Varför visas solfläckar? De orsakas av överdriven produktion av melanin, som kan orsakas av solexponering, hormonella förändringar, inflammationer som akne eller den naturliga åldrandeprocessen.
Detta lilla rör behandlar alla typer av hyperpigmentering, tack vare formeln för 8,8% depigmenterande kräm: 1% tranexamsyra, ett ämne som saktar ner expansionen av prostaglandin, vilket i sin tur stimulerar produktionen av melanin; 3,8% niacinamid, en form av vitamin B3 som lyser upp och förbättrar hudtonen; 3,5% arbutin, vilket hämmar melaninproduktionen för att förhindra uppkomsten av nya fläckar; och 0,5% alfa bisabolol, som också hämmar överskott av melanin samtidigt som den lugnar och återfuktar huden.
Varför är denna kräm så effektiv? Dess otroliga formel tränger djupt in i huden, vilket gör det möjligt för arbutin och tranexamsyra att förhindra att huden producerar överskott av melanin, medan niacinamid förhindrar att den når ytan i form av hyperpigmentering. Alfa bisabolol jämnar ut hudtonen och skapar en vätskebarriär. Om du har solfläckar, hyperpigmentering eller acneärr är detta krämen för dig. Njut av en slät och glödande hud med en slät hudton!

Skick - Oanvänd

Kolla gärna mina andra auktioner för samfrakt!
Jag har på många annonser lagt på 1-5 kr för omkostnader såsom emballage och andra kostnader utöver frakten, denna kostnad består även vid samfrakt.
Exempel du har vunnit två annonser med frakt 20 kr/st om vikten fortfarande är under 50g blir totala frakten 22 kr (18kr frimärke+ (2*2kr=4kr omkostnader).

Objektnr 609548657

Visningar 358

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Suntique I'm 8.8% Dark Spot Solution, Blemish, Freckle Remover 30 ml OANVÄND!

Pris

329 kr

NikhitaMedH

Rejmyre, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

1 016 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

7 dagar

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?