Beskrivning

Oöppnad.
Storlek: 8 ml.
Nypris: 619 kr.

Produktinformation:

Drömmer du om tjockare och längre ögonfransar? En bra applicerad mascara kan ge kortvarigt resultat, men ett ögonfransserum ger nytt liv till dina fransar och ger ett naturligt och långvarigt resultat. Hairlust Superb Lash Eyelash Enhancing Serum är naturligt, effektivt och fullpackat med naturligt härledda ingredienser som är kliniskt bevisade att kunna främja fransarnas hårväxt, samtidigt som det vårdar och förstärker fransarna på djupet och ger fylligare och längre ögonfransar.

Produkten är baserat på ett peptidkomplex och en innovativ blandning av aktiva växter, inklusive ekologisk aloe vera, jojobaolja, ärtprotein, och kaffefröolja som är rik på stimulerande koffein.

Med regelbunden användning av detta fransserum kommer du se vackrare och fylligare fransar på bara 4 till 8 veckor!

Så fungerar det:

Denna unika formel förstärker och återställer korta, förtunnade, skadade och sköra fransar. Produkten är baserad på kliniskt beprövade ingredienser som CAPIXYL™ Peptide Complex, koffein från kaffefröolja och hydrolyserat ärtprotein som aktiverar hårväxt i fransarnas hårsäckar. Vi har även tillfört en rad ekologiska, näringsrika fuktgivare ingredienser som aloe vera, jojobaolja och solrosolja för att förstärka och skydda fransarna. Dessutom är Superb Lash Eyelash Enhancing Serum enkel för ögonen tack vare tillsättandet av lugnande zinkoxid.

Fördelar:

Fri från skadliga kemikalier
Producerad i Skandinavien
Ekologiska ingredienser
Certifierad vegansk

Användning:

Applicera detta ögonfransserum varje morgon och kväll på ögonlocket och ögonfransarnas bas. Vänta fem till tio minuter innan du applicerar smink. Applicera inte direkt på ögonfransarna. Regelbunden användning krävs för att se resultat.

Objektsnr 629968198

Visningar 58

Publicerad

AnmälSälj liknande

Fre 26 apr 21:21

Hairlust - Superb lash - Eyelash enhancing serum

Utropspris

|0 Bud

399 kr

Auktionen avslutades utan bud

Welin_Lomma

Lomma, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

667 omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?