Beskrivning

Bioline Aqua+ Nectar In Drops (30ml) Fullsize

Inhandlad 17/4-24. Digitalt kvitto finns.

Enbart testad!

Fantastiskt Intensivt återfuktande serum.

Produktbeskrivning: Aqua+ Nectar In Drops, serumet för dig med fuktfattig hud och som njuter av ett återfuktande serum. Innehåller rikligt med hyaluronsyra som återfuktar på djupet i och med den lågmolekylära formen som klarar av att penetrera ner till hornlagret. Den tvärbundna hyaluronsyran bildar ett nätverk med en intensivt fuktgivande effekt. Skyddar mot yttre negativ miljöpåverkan och som bibehåller fukten länge. Huden droppmatas under hela dagen av serumet och din hud blir otroligt mjuk och slät. Panthenol hjälper till att göra huden motståndskraftig och har antiinflammatoriska egenskaper.

För vem: Passar alla hudtyper, speciellt för fuktfattig, känslig och torr hud. Förbättrar även hudens elasticitet och spänst.

Styrkor:
•Droppmatar huden med fukt
• Har lugnande effekt
• Djupt återfuktande

Övrigt: Vid eventuella frågor tveka inte att höra av er! Svarar inom loppet av en timme. Produkten kommer från ett djur & rökfritt hem. Samfraktar om så önskas. Betalning sker inom 3 dagar efter avslutad auktion eller enligt överenskommelse. Köparen står för retur. Ansvarar ej för posten slarv.

Objektnr 633008378

Visningar 16

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 19 maj 19:16

Bioline Aqua+ Nectar In Drops Serum (Fullsize) - Helt ny!

Utropspris

|0 Bud

265 kr

Slutar om

Anelind1

Malmö, Sverige

4.9

Anelind1

Verifierad

Toppsäljare

309 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

7 dagar

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?