Beskrivning

Neutrogena Clear & Defend+ Serum 30 ml

Neutrogena Clear & Defend+ Daily Serum är ett lättflytande serum som hjälper till att rensa porerna, och är kliniskt bevisat att minska synligheten av märken från orenheter. Serumet innehåller en kraftfull kombination av AHA (glykolsyra och mandelsyra), BHA (salicylsyra) och PHA (glukonolakton). Salicylsyra rengör på djupet. Glykolsyra ökar cellförnyelsen för att hjälpa till att minska synligheten av märken från tidigare orenheter medan mandelsyra ökar hudens lyster genom att hjälpa till med hudens naturliga förnyelseprocess. PHA-syran glukonolakton är ett exfolierande ämne som rengör porerna och jämnar ut huden.

Applicera produkten på små områden under de första 3 dagarna. Om inget obehag uppstår, applicera ett tunt lager en gång om dagen på rent ansikte, öka sedan till två gånger om dagen om så önskas. Om torrhet eller fjällning uppstår, minska användningen till en gång om dagen eller varannan dag. Undvik kontakt med ögonen. Serumet innehåller en AHA-syra som kan öka hudens känslighet för sol och solbränna. Använd solkräm och begränsa din solexponering när du använder den här produkten och i en vecka därefter.

Om du vill betala vill lön/bidrag så är det okej. Meddela mig gärna i så fall.

Samfraktar givetvis om du skulle vinna flera auktioner.

OBS!
OM du av någon anledning inte är nöjd med produkten eller mig som säljare så vill jag att du kontaktar mig så att jag får en chans att lösa problemet INNAN negativt omdöme lämnas!

Objektnr 633048464

Visningar 32

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 26 maj 21:40

Neutrogena Clear & Defend+ Serum 30 ml

Utropspris

|0 Bud

49 kr

Slutar om

jogge1967

Lagan, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

468 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

7 dagar

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?