Beskrivning

Mizon Collagen Power Firming Eye Cream består av en hög koncentration marint kollagen på hela 42% för att stärka upp den tunna och känsliga huden runt ögonområdet, genom att göra den fastare och spänstigare och på så vis förebygga uppkomsten av fina linjer.
Marint kollagen har en molekulär struktur som liknar människans och denna formula fyller upp och tightar till slapp och trött hud som har tappat sin volym och elasticitet pga. kollagenbrist, ett ämne huden producerar mindre när vi åldras.
Denna formula innehåller även kopparpeptid-1 som verkar anti-aging, hallon och kakaoextrakt som är rikt på antioxidantergör och adenosine, en beprövad anti-aging ingrediens som stärker hudbarriären och förbättra dess textur.
Mangofröolja, arganolja och sheasmör mjukgör och skyddar den känsliga huden runt ögonen samtidigt som hyaluronsyra återfuktar.
Genom att regelbundet använda Mizon Collagen Power Firming Eye Cream kommer huden runt dina ögon bli mer elastisk, fastare och mjukare för att reducera utseendet på befintliga linjer samt förebygga uppkomsten av nya.
Fri från doft, färgämnen och parabener. Passar alla hudtyper, även känsligare hud.

Skick - Oanvänd

Kolla gärna mina andra auktioner för samfrakt!
Jag har på många annonser lagt på 1-5 kr för omkostnader såsom emballage och andra kostnader utöver frakten, denna kostnad består även vid samfrakt.
Exempel du har vunnit två annonser med frakt 20 kr/st om vikten fortfarande är under 50g blir totala frakten 22 kr (18kr frimärke+ (2*2kr=4kr omkostnader).

Objektsnr 609548666

Visningar 186

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Mizon Collagen Power Firming Eye Cream 10 ml OANVÄND!

Pris

199 kr

NikhitaMedH

Rejmyre, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

998 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

7 dagar

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?