Beskrivning

Säljer min nya/plomberade ögonkräm som verkligen är något som verkligen hjälper mot flera olika problem man normalt har med huden runt ögonen, denna fixar till flera saker som rynkor och puffighet bla. Man ser inte blank ut utan krämen går snabbt ned i huden och jobbar.

Se gärna mina övriga annonser för samfrakt.

Betala inom 72 timmar - skickar inom 24 timmar efter bekräftad betalning.

Beskrivning:

Återuppliva trötta, trötta ögon med Complete Eye Renewal Balm från ALGENIST, ett kliniskt hudvårdsmärke som upptäckte de anti-aging egenskaperna hos Microalage som ett resultat av forskning om förnybar energi.

Den multifunktionella ögonkrämen, som tar itu med de viktigaste tecknen på åldrande och trötthet, ger 360 graders behandling och riktar sig mot fina linjer, rynkor, kråkfötter, mörka ringar och svullnader för att främja en ljusare, yngre ögonkontur. Den är rik och närande och kombinerar en mängd kraftfulla ingredienser som arbetar i samverkan för att bekämpa ålderstecken och trötthet; alguronsyra ger avancerade anti-ageing-egenskaper för att minska synligheten av fina linjer och rynkor; Tetrapeptid-21 stramar upp och stramar upp; koffein minskar svullnader; och extrakt av gurka, aloe och grönt te lugnar, återfuktar och ger näring.

Ögonen ser förvandlade ut; mörka ringar lyser upp, rynkorna minskar och svullnaden lindras. Förvänta dig ett strålande, vitaliserat och ungdomligt resultat.

Passar alla hudtyper.

Dermatologiskt testad. Hypoallergen. Icke-komedogent.

Fri från parabener, sulfater, ftalater och syntetiska färgämnen.

Objektsnr 629980562

Visningar 40

Publicerad

AnmälSälj liknande

Lör 27 apr 09:05

Algenist Complete Eye Renewal Balm full size 15 ml + inplastad/plomberad

Utropspris

|0 Bud

299 kr

Auktionen avslutades utan bud

Gretaskeri

Mora, Sverige

4.8

Verifierad

Toppsäljare

268 omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?