Beskrivning

Den här krämen tar bort rynkor! Ta en liten liten mängd, och stryk på tex kråksparkarna och de slätas ut!
Jag gjorde fillers ist så jag behöver den inte. Minst hälften kvar! De funkar faktiskt jag var skeptisk. Ta mini mini mycket annars blir det lite vitt runt om.
En populär produkt som faktisk fungerar.

Användning:
Börja med att rengöra med en oljfri rengöring. Se till att huden är helt torr. Använd inte krämen runt ögonkonturen innan applicering. Skaka tuben.

Applicera en ärtstor mängd på handryggen. Fånga upp en liten mängd av produkten med en ren och torr nylon sminkborste. Applicera och sprid ut ett tunt lager av gelen i uppåtgående strykningar: över svullnader under ögonen samt över de linjer just du vill korrigera för stunden. Undvik applicering på ögonlocken.

Låt produkten torka in i cirka 5 minuter samtidigt som du håller dig uttryckslös försök undvik att snegla eller le under dessa 5 minuter.

Om du applicerar ett för tjockt lager och ser vitt överflöd runt kanterna, bara fukta en bomullspinne (eller fingertoppen) och ta bort överflöd genom att försiktigt klappa kanterna. Nu när produkten är helt torr, är du klar. Du kan även applicera puder eller försiktigt klappa på foundation, om så önskas. Endast för externt bruk.

Objektsnr 630450688

Visningar 137

Publicerad

AnmälSälj liknande

Ons 24 apr 08:09

Peter Thomas Roth rynkborttagare

Slutpris

|

160 kr

Auktionen är avslutad

viret vann auktionen

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?