Beskrivning

Lizette scincare ansiktsmaskin m ledljus - tar bort rynkor. Nypris 999kr. Laddare och svenska instruktioner medföljer. Fint skick!

Om du vill ta din hudvård till nästa nivå, och få bort dina rynkor enkelt då ska du testa en ansiktsmaskin med LED-ljusbehandling och elektrisk muskelstimulation. Lizette Intense ger dig tillgång till en avancerad hudvård på hemmaplan, något som förut endast fanns att tillgå på skönhetssalonger.

Med denna maskin kan du på ett effektivt sätt påverka hudens åldrande, reducera rynkor, få spänst i din hy och rengöra huden. Lizette Intense använder en unik kombination av intensiv värme på mellan 40-42 °C, som når mellan 400-650 nanometer under huden för att rena huden och eliminera eventuella brister i din hy.

Detta kan du förvänta dig av behandlingarna
Ansiktsmaskinen hjälper mot rynkor, men det är bara en av alla fördelar. Ansiktsmaskinen använder sig av avancerad LED-fototerapi, elektrisk muskelstimulation och radiofrekvensbehandling.

Få bort rynkor
Förhindrar hudens åldrande
Lyfter och stramar
Motverkar fet hud
Eliminerar aknebakterier
Jämnar ut hudtonen
Hudens lyster ökar
Huden rengörs skonsamt och bakterier dör
Mörka ringar under ögonen reduceras

Välj mellan 4 olika program

Clean detoxification
Med programmet djuprengöring avger ansiktsmaskinen en mild värme som öppnar upp dina porer och lyfter upp all smuts. Applicera ett rengöringsmedel på en sminkservett och sätt fast med den medföljande plastringen.

Photo Rejuvenation
Fototerapibehandlingen hjälper dig att motverka och förebygga akne och rynkor. Behandlingen håller helt enkelt din hud slät. Bildandet av kollagen stimuleras och cellgenerationen ökar.

Firming and Lifting
Med denna behandling föryngras din hud genom att den stramas åt och dina naturliga drag kommer fram. Det är den blå LED-behandlingen som bildar elastin i bindväven och lyfter din hud.

Eye Care
Effektiv mot hängig hy samt mörka ringar under ögonen. Använd gärna en ögonkräm efter behandlingen.

Har du några frågor så tveka inte att höra av dig! Kolla gärna mina andra auktioner på http://www.tradera.com/auktioner/No.13

Du står för fraktkostnaden. Jag ansvarar inte för postens/DHL/Schenkers hantering. Jag tar inte ut någon avgift för emballage.

Dem flesta barnkläderna jag säljer är namnade. Jag synar allt jag säljer så gott jag kan men är det något jag har missat eller om du tycker att min beskrivning inte överensstämmer med varan så tveka inte att höra av dig så löser vi det på bästa sätt.

Från ett rök- och djurfritt hem. Bjud inte om du inte tänkt att fullfölja köptet......det blir så jobbig då + att du får ett dåligt omdöme =(

Tackar för din uppmärksamhet och önskar dig lycka till med budgivningen. Tveka inte att höra av dig om du har några frågor.

Med vänliga hälsningar No.13.

Objektsnr 627096178

Visningar 73

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 31 mar 14:50

Lizette scincare ansiktsmaskin m ledljus - tar bort rynkor.

Slutpris

|

200 kr

Auktionen är avslutad

Perriwinkle vann auktionen

No.13

Lerum, Sverige

5.0

No.13

Verifierad

Toppsäljare

4 852 omdömen