Beskrivning

Hemma spa maskin med många funktioner.Inkl ampuller/face lift activator/face lift powder/ansiktsmask.
tru face line corrector gel för lindrande av linjer/rynkor.

Info från Nu skin hemsida

Nu Skins ageLOC Galvanic Spa sammanför revolutionerande teknologi och patenterade ingredienser för att skapa en äkta modern anti-ageing-apparat som är liten, smart och kraftfull. Om den används tillsammans med produkter som våra Galvanic Facial Gels with ageLOC och Tru Face Line Corrector riktar Galvanic Spa in sig på ursprungskällan till synliga ålderstecken på huden. Fina linjer och rynkor ser jämnare ut, samtidigt som hyn blir fräschare, för en vacker och ungdomlig look.

Hemligheten bakom en hy som ser så ung ut ligger i Nu Skins innovativa forskning. Din apparat använder självjusterande galvanisk ström, som ofta används på professionella spaanläggningar för att hjälpa till att leverera anti-ageing-ingredienser till huden. Tack vare våra munstycken och tilläggsprodukter utformade för ansikte, kropp och hårbotten låter den här flerfunktionella skönhetsapparaten för hemmabruk dig njuta av en en bekväm spaupplevelse i ditt eget hem.

Galvanic Spa är en modern, intuitiv och lättanvänd skönhetsapparat som använder en kristallklar, användarvänlig LED-display och optimerade ergonomiska funktioner**.

Objektsnr 630344101

Visningar 156

Publicerad

AnmälSälj liknande

Mån 22 apr 22:18

Nuskin Galvanic Spa utrustning ny inkl ampuller/produkter/bruksanvisning.

Slutpris

|

1 397 kr

Auktionen är avslutad

lizabel24 vann auktionen

ara2004

Östersund, Sverige

Verifierad

560 omdömen

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?