Beskrivning

Goat Milk
Moisturizing Cleanser

Kate Somervilles otroligt skonsamma rengöring hjälper till att fräscha upp och vitalisera din hud utan att ta bort viktig fukt. Formulerat med överdådig getmjölk är formulan lika lugnande som den är renande och lämnar ansiktet smidigt och aldrig stramt eller torrt. Den har en krämig, icke skummande konsistens som lyfter bort smuts, överflödig olja och smink och ser till att huden är fri från alla orenheter. Getmjölken är full av naturliga mjölkproteiner och är en godbit för alla som är känsliga. Tack vare manukahonung får huden en naturlig och behaglig känsla, medan avokado- och jojobaoljor ser till att återfuktningen hålls inlåst.
120ml
Värde 476 kr

ExfoliKate
Intensive Exfoliating Treatment

Lägg till en innovativ och lyxig produkt till din hudvårdskollektion, med behandlingen Kate Somerville ExfoliKate Intensive Exfoliating. Exfoliatorn hyllas som “Hollywood 2-minute facial”. Den använder sig av krafterna från enzymer från ananas, papaya och pumpa och dränker in din hud med näringsämnen samt främjar en strålande hy med lyster.

Alfahydroxisyran arbetar tillsammans med mjölksyran för att synbart minska uppkomsten av glåmig eller livlös hud, vilket gör det enklare än någonsin att få en klarare och jämnare hudton. Den grundliga men hudvänliga formulan tar bort döda hudceller, utan att basen känns stram eller berövad på naturliga, eteriska oljor.

Den fysiska exfolieringseffekten uppnås med hjälp av silika samtidigt som antibakteriell honung och aloe vera hjälper till att lindra och svalka. Antioxidantrik vitamin E främjar en kraftfull skyddshinna över ditt ansikte, som skyddar mot konsekvenserna av hårda yttre miljöfaktorer. Fina linjer och rynkor reduceras tack vare en boost av rosenträ och kanel så att huden känns mer utfylld, fastare och fulländad med en glow som kommer inifrån.
60 ml
Värde 864 kr

Brtalas senast 3 timmar efter avslutad auktion

Objektsnr 630645315

Visningar 34

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tor 2 maj 18:14

KATE SOMMERVILLE CLEANSER + INTENSIVE EXFOLIATING

Utropspris

|0 Bud

550 kr

Slutar om

enil

HASSELA, Sverige

5.0

enil

Verifierad

Toppsäljare

864 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?