Beskrivning

5-i-1-formulan är en mångsidig bästsäljare, en flexibel, täckande concealer som täcker, korrigerar och döljer brister. Den vattenfasta konsistensen garanterar en lätt, långvarig och naturlig finish. Innehåller jojobaolja, E-vitamin och honung, ett naturligt antibakteriellt och återfuktande ämne, som återfuktar och skyddar huden, samtidigt som det täcker mörka ringar, fläckar, akne, missfärgning, rodnad, tatueringar och hyperpigmentering. Den höga koncentrationen av pigment är inte klibbig och lägger sig inte i fina linjer eller i porerna. Passar alla hudtyper. Normal, torr, kombinerad och fet hy.

Använd den universella formulan som primer eller concealer. Använd flera nyanser för att markera och konturera för att framhäva ansiktet. Dutta en liten mängd på det önskade området och blanda med fingrarna eller med applikator.

__________________________________________________________

Alla köp är bindande! Ansvarar ej för fraktbolagets hantering.
Jag tar bild bevis så du ser att jag har skött mitt.
Ingen retur eller bytesrätt (oavsett anledning) då jag är en privatperson som rensar mitt hem i ett försök att bli mer av en minimalist. Jag försöker vara snabb men det är inte alltid jag kan vara det så om du önskar snabb leverans, skriv till mig! Annars skickas varan när jag har möjlighet!

Objektsnr 629800938

Visningar 66

Publicerad

AnmälSälj liknande

Lör 11 maj 04:36

Världens bästa concealer! -Kevyn Aucoin THE SENSUAL SKIN ENHANCER - SX07

Pris

399 kr

Smoooch3

Sollentuna, Sverige

4.7

Verifierad

126 omdömen

Läs omdömen

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?