Beskrivning

Det är 3:e gången jag lägger upp denna annons pga utebliven betalning, snälla buda inte om du inte ska fullfölja ditt åtagande!

Yves Saint Laurent Touche Éclat Le Teint Foundation Nyans BD25. Öppnades för mer än 12 mån sedan, ca 80% kvar i flaskan.

”Uppnå en felfri, strålande makeupfinish med Yves Saint Laurent Touche Éclat Le Teint Foundation, märkets bästsäljande foundation berikad med de uppljusande egenskaperna hos Touche Éclat.

Den heltäckande produkten känns viktlös när den appliceras och tonas sömlöst ut för att släta ut huden, samtidigt som den främjar lyster i hyn. Den flytande formulan är framtagen med pigment som täcker och framhäver lyster. Den håller länge och får huden att se slät, skyddad och behagligt strålande ut.”För bästa resultat, applicera med Touche Éclat Foundation Y-Brush för fulländad, viktlös täckning.

Applicera två droppar Touche Éclat Le Teint på den ingraverade Y-formen på Y-Brush. Klappa in produkten på kinderna, pannan och hakan och tona ut med cirkulära rörelser från mitten av ansiktet och utåt. Använd sidan av borsten för att stryka ut foundation på de nedre ögonlocken, näsvingarna och näsan.

För en applicering som enkelt tonas ut, applicera först en droppe och sedan ytterligare en droppe av en heltäckande foundation och avsluta appliceringen med fingertopparna. Applicera i försiktiga nå, svepande rörelser från mitten av ansiktet och utåt.

Objektsnr 630544357

Visningar 124

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 21 apr 10:25

Yves Saint Laurent Touche Éclat Le Teint Foundation Nyans BD25

Slutpris

|

69 kr

Auktionen är avslutad

Annakarinmatthews vann auktionen

chick12

Steningehöjden, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

309 omdömen

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?