Beskrivning

ULTRA LE TEINT FLUIDE, en flytande foundation som tänjer på alla gränser: ultrahållbar, komfort och en naturlig felfri finish.
Hög perfektion, den jämnar ut alla hudtoner och kontrollerar områden med glans för en perfekt hy med en lysande matt finish. Dess återfuktande, svettsäkra* och överföringsfria formula låter huden andas och ger perfekt hållbarhet i 24 timmar**. Dess sensoriella textur smälter på huden och bibehåller komforten i 24 timmar***. Makeupresultatet håller i 24 timmar****.

* Håller för sportaktiviteter.
** Klinisk utvärdering utförd på 20 kvinnor.
*** Självutvärdering genomförd av 20 kvinnor.
**** Klinisk utvärdering utförd med en panel på 20 deltagare.
innehåll

- En superstabil, hudliknande film omsluter huden perfekt och tål sportaktiviteter samt värme och fukt. Färgen och mattheten är ofelbara, för ett sminkresultat utan överföring och utan retuschering.
- Vårt Luminous Perfection-komplex består av ett puder med mjukt fokus och behandlade pigment som suddar ut imperfektioner och lyser upp skuggiga områden utan maskeffekt.
- Dess konsistens är berikad med glycerin av vegetabiliskt ursprung som ger en känsla av omedelbar komfort och återfuktar huden hela dagen lång.

Dermatologiskt testad. Utan överföring. Icke-portilltäppande.
hur du applicerar

Applicera ULTRA LE TEINT FLUIDE med fingertopparna, sträck ut materialet och börja från mitten av ansiktet. Dess flytande och behagliga konsistens ger en medeltäckning. Upprepa gesten på områden som behöver mer täckning för mer intensiv täckning.
ULTRA LE TEINT FLUIDE kan också appliceras med borsten PINCEAU TEINT 2 EN 1 – FLUIDE ET POUDRE N°101. Lägg några droppar foundation på handryggen, plocka upp produkten med borsten, applicera på hela ansiktet och jämna ut inifrån och ut.

Objektnr 633070478

Visningar 71

Publicerad

AnmälSälj liknande

Lör 18 maj 17:36

Chanel Ultra le teint foundation B40 NY

Såld för

434 kr
Annonsen är avslutad

Såld med prisförslag

Lionoria

Lund, Sverige

4.9

Lionoria

Verifierad

Toppsäljare

664 omdömen

Mer från säljaren

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?