Beskrivning

Säljer både schampo & balsam, 250 ml. Helt nytt och oanvänt!

Sachajuan Thickening Shampoo är ett volymboostande schampo från Sachajuan som ger ditt hår extra volym kombinerat med djup återfuktning. Schampot är formulerat med Ocean Silk Teknologi som ger fyllighet och mjuk volym.

Ett schampo från Sachajuan som gör ditt hår tjockare och fylligare, med ett UV- och värmeskydd för att hålla ditt hår starkt och hälsosamt.

Sachajuan Conditioner innehåller teknologi som ger håret näring, mjukhet och en fantastisk grund för styling. Verkar utredande och skyddande, samt gör håret friskare, glansigare och vackrare. Bas formulan kompletteras med de vårdande Ocean Silk Teknologi och goda egenskaper från nya konditioneringsingredienser som ger fyllig och mjuk volym med en lätt känsla. Ingredienser som vanligtvis finns i stylingprodukter gör att varje hår blir tjockare och hjälper till att underlätta styling med volym. Värme- och UV-skydd arbetar tillsammans och ger ett starkt och hälsosamt hår, med ökad lyster. Signaturdoften Fruity Floral.Rengör och konditionerar håret milt. Ger håret en följsam mjuk volym.

Objektnr 632801771

Visningar 87

Publicerad

AnmälSälj liknande

Fre 17 maj 18:39

Sachajuan thickening schampo & balsam

Slutpris

|

215 kr

Auktionen är avslutad

MirreMiranda vann auktionen

Chavik12

Halmstad, Sverige

Chavik12

Verifierad

1 219 omdömen

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?