Beskrivning

Definiera ditt hår med Umberto Giannini Banana Butter Leave-In-Conditioner. Cremen är fullpackad med fuktgivande ingredienser som förser törstigt hår med fukt. Detta medvetna varumärke är stolt veganskt och cruelty free, och består av hårprodukter med närande botaniska ingredienser.

Tack vare sin leave-in-formula är balsamet idealiskt när du snabbt behöver tvätta håret eller för att fräscha upp det mellan tvättningarna. En utsökt vispad formula med en lätt, luftig konsistens som snabbt absorberas upp av håret. Balsamet bekämpar frissighet med fukt och ger struktur åt håret utan att tynga ner.

Formulan som innehåller banan och sheasmör hjälper till att återfukta, nära och reparera hårstråna, så att de känns starkare och friskare. Dessutom är brasilianskt nötolja fylld av essentiella fettsyror som bygger upp och förstärker hårstråna för att förvandla torrt, sprött hår till mjukt och silkeslent. Cupuacusmör drar till sig och låser in fukt i hårstråna och fyller hårsäcken med näring. Balsamet är också berikat med kokosnötsolja som låser in den nyfunna fukten för att säkerställa långvarig återfuktning.

Vegansk. Cruelty free.

Silikonfri.

Produkten är testad

Paketet skickas ifrån Spanien
Se gärna mina andra annonser för samfrakt

Objektsnr 627944708

Visningar 35

Publicerad

AnmälSälj liknande

Lör 30 mar 22:26

Umberto Giannini Banana Butter Leave-In-Conditioner

Utropspris

|0 Bud

39 kr

Auktionen avslutades utan bud

Ganeshan

Göteborg, Sverige

4.9

Verifierad

Toppsäljare

263 omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?