Beskrivning

Philip Kingsleys stylingprodukt är formulerad med hjälp av den teknik som finns i den berömda Elasticizer-behandlingen och är en innovativ 5-i-1-produkt som förvandlar ditt hår. Lite räcker långt! En snabbabsorberad behandling som inte tynger ner ditt hår och gör den idealisk för alla hårtyper. Den verkar för att vårda varje hårstrå för ett stärkt, välvårdat svall med extra mycket glans. Håret kommer att kännas silkeslenare än tidigare med ett sundare utseende som riktigt strålar av välmående och liv.

Stylingbehandlingen sig av en vegetabilisk olja som kommer från en blandning av babassuolja från ekologiskt odlade källor för att återfukta håret och sedan låsa in fukten. Olivolja är rik på essentiella fettsyror och vitamin E som båda ser till att ge ditt hår en avundsvärd glansig finish. Tack vare dessa mjukgörande egenskaper minskar Elasti Styler att håret skadad vid stylingen. Håret blir lenare så att du slipper rycka och dra i det. Produkten slätar också ut hårfibrerna för att förbättra strukturen. Detta främjar ytterligare hanterbarheten – för ett smidigare mindre frissigt slutresultat. Det är en perfekt stylingprimer och ett viktigt steg i din vanliga rutin.

HELT NY!
Kolla gärna mina andra auktioner för samfrakt!
Jag har på många annonser lagt på 1-5 kr för omkostnader såsom emballage och andra kostnader utöver frakten, denna kostnad består även vid samfrakt.
Exempel du har vunnit två annonser med frakt 20 kr/st om vikten fortfarande är under 50g blir totala frakten 22 kr (18kr frimärke+ (2*2kr=4kr omkostnader).

Objektnr 633068910

Visningar 17

Publicerad

AnmälSälj liknande

Mån 27 maj 18:38

Philip Kingsley Elasti-Styler 40 ml HELT NY!

Utropspris

|0 Bud

55 kr

Slutar om

Ärle

Rejmyre, Sverige

5.0

Ärle

Verifierad

Toppsäljare

691 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

7 dagar

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?