Beskrivning

JUST NU FRI FRAKT!

Skickas som paket med möjlighet att spåra, oftast samma dag.

Azbane Skäggolja Laurel & Incense 50ML

En yngre maskulin doft med fräscht inslag av lagerträd och rökelse som främsta dofter. Andra inslag av dofter är bland annat jasmin, iris, muskot och kardemumma. Denna olja tämjer även det mest vildväxta skägget samtidigt som det vårdar och reparerar det.

Skäggoljan är tillverkad av naturliga och ekologiska tillsatser. Produkten är tillverkad i Marocko men skickas till er ifrån vårt lager i Sverige.
Produkten har godkända certifikat , bland annat:

Good Manufacturing Practice (God tillverkningssed, förkortas GMP) är ett regelverk som styr tillverkning, inklusive packning, av läkemedel, livsmedel och hälsokost. I detta ingår regler kring personalens utbildning och ansvarsförhållanden. Bland annat måste varje tillverkad sats godkännas av en Qualified Person (QP).

ISO 22716 är GMP-riktlinjer (Good Manufacturing Practices) för kosmetikabranschen. Certifiering enligt ISO 22716 innebär att organisationen kan uppvisa sitt åtagande när det gäller att garantera kvalitet och säkerhet.

Med detta sagt så vet ni att ni använder en produkt utav hög standard samt att leverantören uppfyller alla säkerhetskrav.

Objektsnr 630281658

Visningar 29

Publicerad

AnmälSälj liknande

Ons 15 maj 14:17

Skäggolja Azbane Laurel & Incense 50ML

Pris

180 kr

Gothiachic

Brämhult, Sverige

5.0

Gothiachic

Företag

Toppsäljare

284 omdömen

Läs omdömen

Mer från säljaren

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?