Beskrivning

SEBASTIAN PENETRAITT "DEEP STRENGTHENING AND REPAIR".
SET MED SCHAMPO, BALSAM, INPACKNING.
Ej öppnade öht, köpta på frisörsalong.

•SCHAMPO (250ml, ord. pris ca 355kr): Rengör och stärk skadat hår med Sebastian Professional Penetraitt schampo. Denna professionella hårprodukt med aktivt räddningssystem penetrerar håret på djupet och hjälper till att avlägsna orenheter och minska slitage. Detta reparerande schampo stärker håret mot skador från kemiska behandlingar, värme och miljöfaktorer. Det gör stressat hår rent, mjukt och spänstigt och rekommenderas för att förbättra glans och färgintensitet i färgbehandlat/kemiskt slitet hår. Otroligt rik på proteiner som reparerar och återuppbygger hårets styrka, elasticitet och glans. Massera in Sebastian Penetraitt schampo i vått hår för att aktivera ett rikt lödder. Skölj ordentligt. Upprepa efter behov.

•BALSAM (250ml, ord. pris ca 329kr). Detta djupt återfuktande balsam är speciellt utformad för torrt, färgbehandlat hår och gör det mjukt. Det hjälper skadat hår att återfå styrka och glans. Balsamet ger vård på djupet och enkel utredning åt. Återställer glans och nyans i färgbehandlat hår.

•INPACKNING (150ml, ord. pris ca 469kr). Härlig hårmask för behandlat och skadat hår. Denna professionella inpackning reparerar på djupet, stärker kemiskt behandlat och torrt hår. Håret blir mjukt och glansigt och rekommenderas för förbättrad glans och nyans i färgbehandlat hår.

Kolla även våra andra auktioner! Kommer fler snart då vi ska renovera badum och flytta så säljer många saker billigt.

Vi skickar varan så snart som möjligt efter betalning. För oss är det viktigt att kommunikationen är vänlig, tydlig och med en trevlig ton. Fråga om Du undrar något! Det går bra att avvakta med betalning om du meddelar men skickar varan först efter betalning. Har ingen regel om att betalning måste ske inom tre dagar el liknande men produkten skickas snabbare vid betalning inom inte alltför lång tid.

Hoppas Du hittar något på vår sida. Varmt välkommen att lägga bud!

Objektnr 632794932

Visningar 67

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 19 maj 17:20

SEBASTIAN PENETRAITT DEEP STRENGTHENING & REPAIR. SCHAMPO, BALSAM, INPACKNING.

Slutpris

|

315 kr

Auktionen är avslutad

Disneyworld vann auktionen

uffe300

Uppsala, Sverige

4.9

uffe300

Verifierad

Toppsäljare

513 omdömen

Mer från säljaren

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?