Beskrivning

? Antal: Varje paket innehåller 2 lådor med nageltorkade blommor, totalt 24 färger av blommor och 12 blad, och 1 böjd pincett, som kan hjälpa dig att göra olika stilar av nagelkonst.

? Torkade naturliga blommor: Vår produkt är en torkad naturlig blomma utan färgämne, giftfri och ofarlig, du är välkommen att använda den. Varje låda har 12 fack som kan öppnas individuellt. De är lätta att använda och håller blommorna rena inuti. Unika nageldekorationer i japansk stil, separat låda för enkel förvaring och inte lätt att bryta, lätt att plocka upp, lätt att skapa.

? Lätt att använda: Blommorna vindtorkas naturligt. Blötlägg i varmt vatten i 2 minuter före användning, borsta sedan botten av naglarna och sätt blommorna på naglarna och justera och täck med ett tätande lager. Rengör ytan på dina naglar och borsta basen med lack. Lägg sedan de torkade blommorna på naglarna med en pincett belagd med ett lager av genomskinlig skyddande olja på ytan.

? Flerfärgad: De torkade blommorna för naglar kommer i många färger, kombinerar egenskaperna hos riktiga blommor och miniblad, som fritt kan kombineras till olika former enligt din fantasi.

? Användning: Våra torkade blommor kan användas för nageldekorationer eller hantverk. De är också lämpliga för att dekorera ditt telefonfodral, inbjudningskort, bokmärke, tvål, ljus och mer hantverk.

beskrivning

Nagelklistermärken med torkade blommor, 2 lådor 36 delar 3D Nail Art-blomdekaler i harts, Nagelkonst med torkad blomma Nageltillbehör för torra blommor för nageldekor DIY-design med 1 böjd pincett

Specifikationer:

Storlek:

Kartong: 13 x 5 x 1 cm / 5,1 x 1,96 x 0,39 tum

Färg: som bilden visar

Antal: 2 askar spiktorkade blommor och en böjd pincett

Förpackningen innehåller:

2 lådor x spiktorkade blommor

1 * Pincett

?Använd:

1. Förbered dina naglar med UV BASE COAT och härda under UV/LED-lampa.

2. Applicera UV COLOR GEL. (INTE läka!)

3. Applicera den torkade blomman på naglarna med pincett. 4. Härda den under UV/LED-lampa.

5. Försegla den med UV TOP COAT och härda under UV/LED-lampa.

?Obs:

Blommorna är något deformerade, detta är normalt. Innan du använder den kan du använda bubblor för att återställa formen. det påverkar inte användningen.

Mät och trimma blommorna till önskad storlek innan du sätter dem på nageln. Dessa är torkade blommor som smulas sönder när man trycker på dem.

Lägg till glitter, strass och färger för att fullända din look! Kombinera med vilken annan nagelkonst som helst för din egen design

?Så här tar du bort:

Töm bara gel- eller akrylnaglar på vanligt sätt med en blötläggningsbricka eller folie. Blommorna lossnar. Kassera på ett säkert och ansvarsfullt sätt.

?Varma tips:

1. Mät och klipp blommor till önskad storlek innan du sätter på spiken. Tänk bara på att de är väldigt ömtåliga och går sönder om du inte är försiktig när du plockar och applicerar.

2. Blötlägg den torkade blomman i vatten i 1-3 minuter före användning

Objektsnr 630266630

Visningar 48

Publicerad

AnmälSälj liknande

Ons 15 maj 11:49

Nagelklistermärken med torkade blommor, 2 lådor 36 delar 3D Nail Art-blomdekaler

Pris

99 kr

Antony6

Uppsala, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

239 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?