Beskrivning

Chanel eau tendre. Eau de parfum spray.
Flaska 35 ml. Använd ett tiotal gånger, se bild för innehåll.
Köpt 10 september 2023.
Kvitto finns, se bild. Köpt direkt från Chanel.
Nypris nu 922 kr.

**
Från tillverkaren:

Chanel Chance Eau Tendre eau de parfum 35ml är en feminin doft från Chanel som lanserades år 2019. Denna parfym har en fruktig och muskig doft med inslag av ros, citrus och vita blommor.

Fragrancenoter


  • Toppnoter: Grapefrukt och Kvitten
  • Hjärtnoter: Jasmin och Ros
  • Basnoter: Mysk
Denna doft har skapats av den berömde parfymören Jacques Polge, vars signaturdofter för Chanel inkluderar Allure, Coco Noir och Bleu de Chanel.

Chanel Chance Eau Tendre eau de parfum passar bäst under dagen på våren eller sommaren. Det är en frisk och lätt doft som inte överväldigar omgivningen, perfekt för dagligt bruk eller till en picknick i solen.

Denna parfym har långvarigt hållbarhet, vilket gör att många bär den hela dagen på jobbet eller vid sociala tillställningar.

Fördelar med Chanel Chance Eau Tendre eau de parfum 35ml

  • Lätt och fräsch doft som passar bra för daglig användning.
  • Långvarig hållbarhet gör att du kan bära den hela dagen utan behov av återapplicering.
  • Flaskan är designad med elegans och stil för att spegla varje kvinnas personliga stil.
Vad som gör Chanel Chance Eau Tendre eau de parfum så populär är dess balans mellan fruktiga toner, rosa noter samt ett tilltalande inslag av citrus. Detta skapar en doft som verkligen sticker ut ur mängden.

Denna doft passar kvinnor i alla åldrar men kanske särskilt kvinnor som föredrar en lättare fruktig doft med lite muskighet i bakgrunden. Den passar också bra för kvinnor som gillar romantiska promenader vid havet eller picknicks i parken under vårens eller sommarens soliga dagar.

produkt

En ännu mer ömsint tolkning av CHANCE. En mjuk närvaro, ett intensivt feminint och omslutande doftspår. En ny chans att ta.

innehåll

En komposition med en strålande hjärtnot intensifierat av jasminabsolut och rosessens. En härligt blommig och fruktig doft, en fyllig och öm tolkning med förhöjd femininitet.

inspiration

Den kommer och går, den blir aldrig kvar ... och du har bara några sekunder på dig att ta chansen. Den är oförutsägbar och dyker upp när du minst väntar det, men om du griper den är allting möjligt. "En chans dök upp, och jag tog den." Mademoiselle Chanel visste att hennes chans berodde på henne själv, ett sinnelag, en livsstil.

Objektnr 629806946

Visningar 78

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tor 11 apr 10:23

Chanel eau tendre. Eau de parfum 30 ml

Såld för

425 kr

Annonsen är avslutad

Såld med köp nu

suddenlyperplexed

Bromma, Sverige

4.9

Verifierad

Toppsäljare

100 omdömen

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?