Beskrivning

Blomma ut och visa ditt sanna jag med den nya Gucci Bloom Eau de Toilette. Denna blomsterdoft ligger nära den ursprungliga Bloom-signaturen och är en inspirerande resa mot självinsikt som bygger på styrkan i vänskap trots olikheter.

Det senaste tillskottet till Bloom-dofterna är en lättare och mer strålande tolkning av Bloom-signaturen, som uppmuntrar kvinnor att blomma ut och bli den allra bästa versionen av sig själva.

Den karaktäristiska trion av jasmin, tuberos och rangoon creeper får nu en lättare aura med ett sött neroli-ackord. Precis som doftens namn blommar Gucci Bloom-kvinnan på ett naturligt, uttrycksfullt och individuellt vis utan att låta sig begränsas av regler och konventioner. Doften presenteras i en rosa, frostad fyrkantig glasflaska, som symboliserar doftens friskhet och vitalitet.

Gucci Bloom Eau de Toilette for Women är en hyllning till vitaliteten och allsidigheten hos de som identifierar sig med Guccis moderna filosofi.

Doftfamilj Blommig

Toppnoter: Apelsin och Gröna noter

Mellannoter: Jasmin, Tuberos och Kaprifol

BasnoterVanilj, Sandelträ och Orrisrot

Användning:
- Doften förstärks av värmen från din egen kropp. Applicera i knä- och armbågsveck för en längre och starkare doft.
- Efter applicering, undvik att gnugga eller dutta på huden. Detta bryter ner doften, vilket gör att den försvinner snabbare.
- Om du föredrar att placera doften på handlederna, se till att du applicerar den igen efter frekvent handtvätt, eftersom detta tenderar att tvätta bort doften.
- De flesta parfymer efter öppningen kan hålla sig fräscha i 12 månader. Parfymer som är mer än ett år gamla förlorar en del av sin ursprungliga doft med tiden.

Eau de Toilette vs Eau de Parfum
Skillnaden ligger i mängden parfymolja. Eau De Toilette innehåller fem till nio procent, medan Eau De Parfum innehåller mer, vanligtvis åtta till 14 procent. Eau de Parfum håller därför längre och doftar mer intensivt.

Äkta och oöppnad. Inplastad. Innehåll: 30 ml. Ordinarie pris: 740 kr.

OBS! Som företag behöver vi lägga på 25% moms på fraktkostnader, något privatpersoner inte behöver göra. De fraktkostnader vi anger inkluderar denna momskostnad. (1)

Objektsnr 624966241

Visningar 244

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

GUCCI BLOOM EAU DE TOILETTE NATURAL SPRAY, 30 ML, INPLASTAD! ORD. PRIS: 740 KR

Pris

589 kr

Perfect_gifts

Linköping, Sverige

5.0

Företag

Toppsäljare

1 304 omdömen

Läs omdömen

Mer från säljaren

Mer från samma kategori

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?