Beskrivning

Säljer nu min nyligen inköpta Ny Hermes Eau de basilic pourpre (50 ml). Använd vid några tillfällen, se mängd på bilden.
Nypris: 940 kr

Om doften:

SKAPELSEN
Hermès Colognes välkomnar en ny vegetabilisk, lätt och luftig skapelse.
Eau de Basilic Pourpre är skapad av Christine Nagel, Hermès parfymör, som en hyllning till denna soldränkta aromatiska växt, som för tankarna till gemytlighet och sommar med familjen.

DOFTNOTER
Eau de basil pourpre är en djup och generös purpurfärgad basilika med aromatisk fräschör som förstärks av grön, ljus och kristallklar bergamott, och av geranium som ger den dess karaktär.

OBJEKTET
Den ikoniska lyktformade flaskan har en lysande och levande grön färg. Ett kontrasterande band på den orange förpackningen matchar färgen på flaskan.
HERMÈS COLOGNES-KOLLEKTIONEN
Hermès Colognes-kollektionen är en oändlig och virtuos lekplats som utforskar materialens sensoriska egenskaper. Den ger en omedelbar och generös upplevelse som förenar bortom genrer, mode, åldrar eller årstider.

Made in FranceVolume: 50 ml

Justerar om i garderoben och säljer både begagnat och nytt så passa på att kika in på mina andra annonser. Hoppas att de hittar nya hem! :) Välkommen!

Objektsnr 630245893

Visningar 68

Publicerad

AnmälSälj liknande

Ons 15 maj 01:18

Ny Hermes Eau de basilic pourpre (50 ml) Eau de Cologne

Pris

600 kr

nikiy

Köping, Sverige

5.0

nikiy

Verifierad

Toppsäljare

249 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?