Beskrivning

Säljer Valentino Voce Viva, 50 ml, Eau de Parfym som är använd 2-3 ggr..

Ny pris: 1430kr
Det är 40 ml kvar i flaskan..

Toppnot: Bergamott, Mandarin
Mellannot: Apelsin,Gardenia
Baskaraktär: Mossa, Tokaböna och Vanilj
Doftgrupp: Blommig, Träig

Som en röst som bär ett budskap till världen bjuder VOCE VIVA alla kvinnor att vara fria, att beröra hjärtan, att vara annorlunda, att inspirera andra, att nå ut till dem du älskar och att leva dina drömmar.

Som en röst skapar VOCE VIVA känslor för evigheten, avskalade men oförglömliga. En blommig och träig eau de parfum som motiverar varje kvinna att höja sin röst och säga vad hon har att säga.

Bergamottessens som en strålande, glittrande toppnot, avrundad med essensen av saftigt söta mandariner, väcker COLOR-sinnena. Dessa hesperidiska, friska noter genomsyras och facetteras av en hint av kryddig, färsk ingefära.

I hjärtat av denna explosion av sinnen utvecklas apelsinbloms absolut, som representerar strålande, varm femininitet. Goldgardenia ger en fruktig touch och indisk jasmin grandflorum, skördad före gryningen, avslöjar sina fräscha, örtartade sidor. Denna bugning till de vita blommorna hyllar Valentino-kvinnans värme och couture-aura.

En träig-mineralisk basnot är ett häpnadsväckande kristallmossackord. Kombinationen av denna överraskande mossfasett och sensuell vanilj absolut hänvisar till Valentino-kvinnans kärlek till frihet och bekräftelse av livet.

Nypris: 1730 kr..
Denna parfymen är endast använd 2-3 ggr, det är 40 ml kvar..

Rensar bort dom parfymer jag inte använder..
Dom kanske passar någon annan..

Objektnr 633221287

Visningar 690

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tis 28 maj 20:29

Valentino " Voce viva" 50ml, Eau de Parfym

Slutpris

|

505 kr

Auktionen är avslutad

Vestorosanka vann auktionen

alexa35

Alingsås, Sverige

Verifierad

1 389 omdömen

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?