Beskrivning

- För just denna parfym så har jag testat parfymen, ni kan se hur mycket som är kvar i flaskan på bilderna. Pappförpackningen är slängd. Luktar fortfarande fint!

Säljer parfymer och deodoranter som legat i kanske 8 år och vissa har jag endast testat, medans andra är oöppnade, läs beskrivningen i varje annons för att se skicket! Kolla mina andra annonser för fler produkter! Se bilderna för skick, är det ingen förpackning med på bild så är den slängd.

Obs! Jag kan ingenting om parfymer och deodoranter och om hur länge de håller. (läs beskrivning i varje annons för varje parfyms skick om den är oöppnad eller testad) men till största delen har alla parfymerna stått på hyllan i kanske 8 års tid, vissa testade, vissa oöppnade, läs beskrivning i varje individuell annons!

Om du har frågor eller vill ha fler bilder så kan du skicka meddelande på Tradera. Tar ej ansvar för fraktbolags hantering av paket. Erbjuder samfrakt, begär/invänta samfraktspris från mig ifall du köpt flera saker, eller säg direkt till om du ska köpa flera saker innan jag skickar. Returfrakten bekostas av dig. Ingen avhämtning. Betalas inom 3 dagar, skickas snarast.

Objektsnr 631049926

Visningar 67

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tis 7 maj 00:45

Öppnad/Provad Hugo Boss - The Scent, 50ml. OBS LÄS!

Utropspris

|0 Bud

479 kr

Slutar om

Shroomcar

Uppsala, Sverige

4.8

Verifierad

51 omdömen

Läs omdömen

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?