Beskrivning

Yves Saint Laurent L’homme är en legendarisk doft som utstrålar tidlös elegans, skapad för den moderne gentlemannen. En fräsch och gnistrande öppning möts av en elegant blandning av blommor och kryddiga toner. Den träiga bärnstensstrukturen avslöjar en djupt maskulin karaktär. Noter av bergamott, ingefära och vetiver gör denna doft till ett måste. L’homme är en fräsch och träig doft som spelar på kontraster och lämnar ett magnetiskt, sensuellt spår.

OBS! Denna parfym är en vintageversion av Yves Saint Laurent L'homme som har slutat tillverkas. Den har en längre projektion och varaktighet på huden än senare versioner. En stor favorit som får många komplimanger. Har förvarats på en mörk och sval plats för bästa hållbarhet. Alla produkter är original, autentiska namn och varumärken.

Tillverkningsår: 2010 (batch code 0IBA)
Skick:
Ny, plomberad

GÅVA PÅ KÖPET!
En liten, tom parfymrefill medföljer vid köpet (värde 69 kr). Refillen består av en inre glasflaska, vilket är optimalt när det gäller att förvara parfymer. Det yttre skalet har dubbla funktioner: det skyddar glasflaskan mot stötar samtidigt som det skyddar parfymen mot ljus. Skruva bara loss spraymekanismen (se bild 5), fyll på med parfym och sätt ihop delarna igen. Refillen har en snygg och stilren design och är perfekt att ta med på resan.

---

VARANS SKICK

Parfymer har plomberade/inplastade förpackningar och provtestas inte före försäljning. Detta för att säkerställa att innehållet inte påverkas av yttre faktorer och att parfymens höga kvalitet bevaras. Parfymer vars förpackning inte har plomberats av tillverkaren förvaras i förpackningen obrukade och oöppnade. Icke plomberade/inplastade presentaskar har endast öppnats försiktigt för fotografering i syfte att visa innehållet i annonsen, har dock aldrig provtestats. Plomberade/inplastade presentaskar öppnas inte.

Förpackningar vars cellofan har släppt något anges i annonsen och hanteras som plomberade förpackningar, dvs. de öppnas inte och de hanteras varsamt så att kvaliteten inte påverkas.

Eventuella förfrågningar om att öppna plomberade/inplastade förpackningar innan köp kommer att nekas.

PRIS


Det angivna priset i annonsen är slutpriset för parfymen. Eventuella prisförslag kommer att nekas.

BETALNING

Betalning sker alltid genom Tradera och enligt de betalningsalternativ som anges i annonsen. När jag har mottagit Traderas betalningsbekräftelse, gör jag i ordning paketet och skickar iväg det.

FRAKT OCH LEVERANS

Om köpet sker en helg eller helgdag, skickas paketet nästa helgfria vardag. Parfymer skickas alltid med fri och spårbar frakt enligt det fraktalternativ som anges i annonsen.

Paket som inte hämtas ut i tid och returneras till mig annullerar inte köpet. Köparen aviseras av ombudet om paketets ankomst och ansvarar för att hämta ut det inom ombudets angivna tid. Vid händelse av att paketet returneras till mig ska kontakt upprättas mellan köparen och mig för att ordna en ny sändning. I detta fall står köparen själv för fraktkostnaden. När betalningen är mottagen, skickas paketet till köparen.

Köparen ansvarar för att kontakt- och adressuppgifter är korrekt angivna vid köptillfället. När frakten är bokad kan ingen ändring göras i efterhand. Kontrollera därför innan köpet att samtliga uppgifter stämmer.

KÖP FLERA OCH SPARA FRAKT

Jag samfraktar gärna. Kontakta mig innan köpet så att jag kan slå ihop frakten.

Objektsnr 625696200

Visningar 870

Publicerad

AnmälSälj liknande

Ons 3 apr 20:22

Yves Saint Laurent L'homme EdT 60 ml VINTAGE (2010) + GÅVA

Pris

1 299 kr
Annonsen är avslutad

Oceanus

Örebro, Sverige

Verifierad

4 omdömen

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?