Beskrivning

Ordpris 1199kr! Det är bara öppnad för att testa doften!
Guerlain Habit Rouge eau de toilette 100ml är en doft som framkallar en känsla av lyx och elegans. Denna unika doft har en sensuell blandning av kryddor och tränoter som ger en varm och förförisk doft. Med sin långvariga effekt och hög kvalitet är denna parfym det perfekta valet för den moderna gentlemannen som vill ha en sofistikerad och maskulin doft som sticker ut från mängden

Guerlain Habit Rouge Eau de Toilette är en tidlös doft för män från det franska modehuset Guerlain, som lanserades år 1965. Denna kryddiga och träiga parfym är en perfekt blanding av klassisk elegans och modern stil.

Doftnoter
Toppnoter: Apelsin, Basilika, Bergamott, Brasilianskt rosenträ, Citron, Lime och Tangerine.
Hjärtnoter: Nejlika, Sandelträ, Patchouli, Kanel, Jasmin, Cederträ och Ros.
Basnoter: Labdanum, Läder, Bärnsten, Benzoin, Ekmossa och Vanilj.

Parfymen har en varm kryddig karaktär tack vare hjärtnoterna av kanel och nejlika medan toppnoterna av citrus ger den en uppfriskande touch. Basnoterna av vanilj ger doften en balsamisk touch som gör den ännu mer lockande.

Denna ikoniska doft från Guerlain kommer att ge dig ett starkt intryck med sin klassiska elegans. Det är en unik doft som kombinerar citrusfrukterna med varma kryddor och balsamisk vanilj vilket ger dig ett sofistikerat men samtidigt maskulint intryck.
Vem passar denna doft för?

Guerlain Habit Rouge Eau de Toilette passar för män i alla åldrar som vill ha en tidlös doft som exuderar klassisk elegans. Parfymen är lämplig både för formella evenemang såväl som informella tillställningar. Doften fungerar också bra vid romantiska dejter eller andra sociala tillfällen där du vill göra ett bestående intryck.

Objektnr 633812060

Visningar 69

Publicerad

AnmälSälj liknande

Ons 22 maj 15:59

GUERLAIN Habit Rouge edt 100ml 1199kr

Såld för

749 kr

Annonsen är avslutad

Såld med köp nu

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?