Beskrivning

Säljer 1st Kalle Anka nr11 ifrån år 1949
(.Det vill säga en tidning ifrån årgång 2 av Kalle Anka & C:O i Sverige.)

Nedan kommer en kort bedömning om skick för tidningen och exempel på några fel/skador och kanske något positivt som kan finnas. Notera att alla fel & skador inte är nämnda!

Nr 11 1949 är nog i skick GD med en del veck och skador på omslagets fram och baksida (se bilder). Notera på bild 1 att en bit ned till till höger saknas en bit av omslagets framsida (cirka 6cm x max 1cm . Notera bl.a också på bild 1 att det finns en mindre smutsfläck högt upp på högra sidan ovanför sista s:et i "WALT DISNEY'S" Den saknade biten till höger långt ned på omslagets framsida syns också på bild 4 som är bild på insidan av omslagens framsida och baksida (därav två bilder i en bild)Ryggen är också sliten och har en del färgskrap och revan som syns i mitten av bild 3, som går in i/mot omslaget är cirka 1cm. Det finns också en skada/ryggreva nedtill på ryggen om cirka 5cm (se bild3) Vidare strax ovanför revan ser man den nedersta häftklämman som ser ut att sitta lite lös/upphöjd + konstigt/på fel plats...kanske beror det på att ryggen är rullad eller fel ifrån tillverkning......vet ej riktigt varför (se bild3) Tidningen är välläst, men ej hålslagen och har inte hittat något fult klotter i tidningen. Vad som verkar positivt är att alla sidor verkar vara med i tidningen, då vid räkning av blad så får jag det till 16 blad! Sidorna/bladen ser förhållandevis plana och fina ut och har mestadels också ganska fina hörn (se bild 4+5), positivt för en nästan 75 år gammal serietidning. Självklart några mindre tumveck går att hitta på några sidor om man är petig. Dock viktigt att påpeka att en sid hörn bit nedtill på blad 6 om cirka 2x1cm saknas... och blad 9 verkar lite löst ifrån nedersta häftklamman, i övrigt verkar som sagt bladen/sidorna förhållandevis fina för en GD tidning.

Självklart kan en del skador ej ha nämnts och/eller missats! Som sagt tidningen är i välläst skick, men vad som är positivt är att har inte sett något fult klotter. Vidare har inte sett något klippt i tidningen, och sidorna i tidningen är överlag ganska fina jämfört med omslaget & ryggen

Men vänligen gör en egen bedömning av skick, genom att se på bilderna, innan ni lägger ett eventuellt bud, då jag inte är någon expert.

Har även en del andra Kalle Anka tidningar ute på Tradera, bl.a i ifrån 1960 som är i betydligt bättre skick än den här tidningen, kanske någon vill köpa fler med samfrakt.

Tidningen skickas i en tunn kartong med bubbelplast via postnord spårbart, alternativt med DBSchenker spårbart (med högre försäkringsvärde).

Om ni har någon specifik fråga angående tidningen, så sänd ett meddelande så skall jag försöka att svara så gott det går.

Obs tar inget ansvar för förlust/skador via posten(såsom t.ex en skada i brevlådeinkast)

OBS Betalning sker endast via Tradera!

International buyers are welcome!

PLEASE NOTE -IF YOU LIVE OUTSIDE EU (for example in UK or North America), OTHER FEES AND IMPORT CHARGES MAY OCCUR also cost of shipping/postage may not be accurate. Postage traceable to agent only in cardboard box with bubble wrap. Please also note item is sold as is and no returns!!
Please send a message before bidding to find out shipping quote/cost!

Objektsnr 629791297

Visningar 176

Publicerad

AnmälSälj liknande

Ons 24 apr 21:57

KALLE ANKA nr 11 1949 GD Walt Disney

Utropspris

|0 Bud

459 kr

Auktionen avslutades utan bud

KekGbg

Falköping, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

135 omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

7 dagar

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?