Beskrivning

28 pärmar med Kalle Anka-tidningar varav 26 pärmar är tidningar mina föräldrar prenumererat åt mig med första nummer 10 1977 till och med nr 3 1990.

Dessa är allihop lästa av mig som barn så ingen är inplastad och i nyskick men jag var ett barn som var rädd om mina saker så skicket skulle jag bedöma som från fint till mycket fint skick.
Dekaler och klistermärken är i de flesta om dock inte i alla fall med och sitter då som bilderna visar exempel på i plastfickan i respektive års pärm.

2 av pärmarna är tidningar jag fått eller bytt till mig från kamrater och dessa är från tiden innan min prenumeration påbörjades med första numret 11 1966 till nummer 34 1976. Dock är dessa tidningar generellt i sämre skick än mina egna, dels då de lästs av ytterligare personer utom mig och dels för att de är äldre. Det är också fler bland dessa som saknas än bland mina egna och som omslaget är borta på tex. Dock är de inte i sämre skick än att jag sparat dem.

Allt har förvarats i en garderob bakom stängd dörr så solen har inte blekt pappret utan de har legat mörkt och torrt i rumstemperatur sedan de införskaffades.

De senaste 10-12 exemplaren av mina egna tidningar är inte insatta i pärmar då man väl då började bli för gammal för serier och intresset börjat dala så de ligger lösa men är i lika fint skick som de övriga.

Tidningarna är i kronologisk ordning och det är skrivet lappar över skadade och saknade exemplar, jag vet inte om dessa är etthundraprocentigt heltäckande men jag skulle uppskatta att det ger en god bild av skick och omfattning.

Om någon vill veta om något specifik nummer finns med så skicka ett meddelande så ser jag efter och skickar gärna en bild om så önskas om det är något speciellt som är av intresse.

Vet inte hur man skulle skicka detta då det är både mycket och tungt, därför anger jag "avhämtas" då jag inte tror mig mäkta med att bära detta till närmaste Postnordombud men om någon vill betala frakt från dörren så packar jag gärna och skickar det om så önskas.

Objektsnr 629204186

Visningar 1 265

Publicerad

AnmälSälj liknande

Fre 19 apr 15:35

Kalle Anka-tidningar, samling bestående av 28 pärmar, 1966-1990

Slutpris

|

1 060 kr

Auktionen är avslutad

houdis vann auktionen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?