Beskrivning

Vi kör ut sjuka mängder med mysterieboxar just nu med både kort, tidningar och andra saker. Just dessa annonser handlar om serietidningar och kan vara lite vad som helst i dessa boxar. Vi har blandat vilt och kan vara värde från någon hundralapp till tusenlappar. Allt från lästa tidningar till de som är arkivex. Det som är på bilderna är alltså vara en liten liten del av de vi har och inte de ni köper. Det är som sagt väldigt blandat i varje låda. Väger mellan 2.5-5 kilo i varje låda. Beroende på vad tidningarna väger. Alltså mycket läsning för liten peng.
Allt från agentx9 , Buster, conan, fantomen, Larson, pyton, pondus, Kalle anka, läderlappen, spindelmannen, 91:an, lilla Fridolf, hulken, stålmannen, transformers, He-man, bamse, spawn, serienytt osv osv .. sjuka mängder då vi har mer än en miljon tidningar på lager.
Men vi vill göra ett litet test på detta vis och kunna ge er möjlighet att kunna fynda rejält i dessa lådor om man nu köper ”rätt”

Skriv och välj fraktsätt själva och skriv gärna till oss innan ni betalar. Samfraktar ju såklart och kan även hämtas hos oss på WestComics Halmstad Ryttarevägen 14
Öppet
Tisdag 12-17
Lördag 10-15

Lycka till och hoppas ni får rätt saker i den lådan ni köper

Objektsnr 627472407

Visningar 33

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 19 maj 15:14

Mysteriebox nr 2 serietidningar Westcomics fyndlåda 249:-

Pris

249 kr

WestComics

Halmstad, Sverige

5.0

WestComics

Verifierad

Toppsäljare

375 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

7 dagar

Mer från samma kategori

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?