Beskrivning

Inga jättestora defekter att anmärka. Skicket ligger genomgående någonstans mellan "lästa" och "mycket fina".

Se mina övriga auktioner för mycket mer Tarzan!
Hela min gamla Tarzan-samling läggs ut på Tradera nu. Jag började samla 1978 och slutade inte förrän 1990. De första åren var jag inte så gammal så skicket är väl inte samlarkvalitet på tidningarna fram till 1980-81 nånting. Sen blir det bättre om än inte nyskick förrän några år senare.

Åren 1983 och framåt hade jag gått över till den tuffare Fantomen, men fortsatte ändå att köpa Tarzan även om jag sällan läste tidningarna. De sparades bara, så från 1983 och framåt är de flesta tidningarna faktiskt olästa!

När jag fastnade för Tarzan 1978 så letade jag mig givetvis även bakåt i tiden och köpte allt som veckopengen tillät på loppisar, marknader, antikvariat och liknande. Så åren före 1978 är högt och lågt, allt från nästan nyskick till riktiga läsexemplar.

Därför har jag klumpat ihop åren fram till och med 1978 i högar, medan årgångarna från 1979 och framåt säljes just årgångsvis.

Utöver själva serietidningen så köpte jag även på mig begagnade album, böcker, pockets och allt annat jag kunde hitta. Även dessa har jag klumpat ihop och lägger ut i ”högar”.

Frakt tillkommer (skickar spårbart med Schenker) och givetvis så samfraktar i den mån det är möjligt. Efter att sista auktionen för kvällen avslutats går jag in och kollar och om du vunnit fler än en (1) auktion så kommer jag att uppge ett samfraktspris.

Vinner du många av mina auktioner så betalar du som högst 120 kr i frakt, oavsett hur hög frakten egentligen blir och oavsett hur många paket jag måste skicka till dig.
Det går även bra att hämta och betala på plats i Eslöv.

Du får inget mail eller annat från mig efter auktionen annat än vid eventuella oklarheter.

Har du frågor under eller efter auktionen så hör gärna av dig, men använd i så fall Traderas meddelandetjänst. Detta som ett skydd och gardering både för dig och mig om problem – mot förmodan – skulle uppstå.
VÄNLIGEN RING INTE!

Nog med prat. Till auktionerna!

Objektsnr 630425912

Visningar 118

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tor 25 apr 20:32

TARZAN, 1980, komplett årgång!

Slutpris

|

420 kr

Auktionen är avslutad

pinot64 vann auktionen

epicus

ESLÖV, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

2 246 omdömen

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?