Beskrivning

Säljer 1 st serietidning Tomahawk nr 3 ifrån 1954.

Serietidningen är mycket välläst och omslaget hänger knappt ihop (se bilder). Det finns bl-a en större skada/reva om cirka 3cm i mitten till höger på omslagets framsida (se bild 1). Vidare saknas en hörnbit på omlagets framsida längst ned till höger (se bild 1)
Sidorna inne i tidningen är överlag i bättre skick än omslaget. Några av de första sidorna har dock en skada/saknad bit i mitten ytterkant av sidan (se bild4) Några smutsiga tumavtryck går att se framförallt i slutet av tidningen och en del sid hörn tumveck går också att se framförallt i början av tidningen (se t.ex bild 4). På sid 56 i det övre hörnet finns en reva cirka 4-5 cm ifrån ovankanten på tidningen och revan är horisintell och nästan 1cm lång. Hörnet som är kvar ovanför revan har helt vikt sig.

Slutskicket på den här tidningen är nog GD- men vänligen gör en egen bedömning av skick, genom att se på bilderna, innan ni lägger ett eventuellt bud, då jag inte är någon expert.

Självklart kan en del skador ej ha nämnts och/eller missats.

Tidningen skickas i en tunn kartong med bubbelplast via postnord spårbart eller via DBSchenker med högre försäkringsvärde.

Om ni har någon specifik fråga angående tidningen, så sänd ett meddelande så skall jag försöka att svara så gott det går.

Obs tar inget ansvar för förlust/skador via posten(såsom t.ex en skada i brevlådeinkast)

OBS Betalning sker endast via Tradera!!

International buyers are welcome!

PLEASE NOTE -IF YOU LIVE OUTSIDE EU (for example in UK or North America), OTHER FEES AND IMPORT CHARGES MAY OCCUR also cost of shipping/postage may not be accurate. Postage traceable to agent only in cardboard box with bubble wrap. Please also note item is sold as is and no returns!!
Please send a message before bidding to find out shipping quote/cost!

Objektsnr 629549048

Visningar 49

Publicerad

AnmälSälj liknande

Mån 22 apr 15:19

Tomahawk 1954 nr 3

Utropspris

|0 Bud

80 kr

Auktionen avslutades utan bud

KekGbg

Falköping, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

135 omdömen

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?