Beskrivning

Översatt av

Hanna og hendes 12-årige datter er flyttet op i et hus i Nordsjælland. Her skal Hanna i et år eller to foretage nogle miljøbiologiske undersøgelser af dyre- og plantelivet i vådområderne.

Det hus de har lejet, ligger i nærheden af en stor sø, og en nat efter et voldsomt uvejr går søen over sine bredder. Huse står under vand, og mange er blevet hjemløse.

Hanna melder sig til en hjælpeaktion og tilbyder husly til et par af de nødstedte. Et ældre søskendepar, Cora og Carl, flytter ind. Tilsyneladende nogle meget stilfærdige mennesker, der helst vil holde sig for sig selv. Men inden længe viser det sig, at de ikke er helt så tilforladelige, som de ser ud til. Mere eller mindre umærkelige magtforskydninger begynder at indfinde sig mellem husets fire beboere.

OVERSVØMMELSEN er en klimaroman og en psykologisk roman i ét. En fortælling om de kræfter, både ydre og indre, der griber ind i de planer, man har lagt for livet. Om hvordan selv det, der er enkelt og ligetil, hurtigt kan blive kompliceret.

Meget velholdt hæftet paperback
Sendes (med sporingsnummer) for 45,- DKK til pakkeshop i DANMARK eller 70,- DKK til pakkeshop i SVERIGE

Se flere bøger på www.livas-reol.dk

Objektsnr 626713867

Visningar 63

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tis 9 apr 16:49

OVERSVØMMELSEN af Nina Bolt

Pris

53 kr
Annonsen är avslutad

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?