Beskrivning

Draktronen av författaren Katharine Kerr
Bok 3 av 12+ i serien Det magiska landet Deverry

Skick:
Bra begagnat skick, enligt bilder.

Information:
ISBN: 9789100565497
Format: Pocket
Språk: Svenska

Frakt:
Samfraktar gärna.
Använder Schenker för tyngre paket. Traderas automatiska samfrakt kan visa fel vid ihopräkning av fler auktioner, kontakta isåfall mig så korrigerar jag.

Baksidetext:
För över tusen år sedan fördrevs folken i Deverry från sitt storslagna kungadöme av de fientliga Horderna och tvingades söka skydd i de avlägsna skogarna österut. Där kom de att slå sig ned för gott, men höll minnena från den tiden vid liv generation efter generation. De glömde aldrig de händelser som ledde till att de tvingades ge sig av; de glömde aldrig städerna och allt det underbara de lämnat bakom sig långt, långt västerut. Men när de många tidevarv senare återvänder, möter de en annan värld.
Draktronen är den tredje delen i Katharine Kerrs episka fantasyserie om det magiska landet Deverry. Här berättas om Nevyn, Rhodry och Jill och deras kamp mot ondskans makter som hotar världen århundradena efter Hordernas invasion. Berättelsens rötter återfinns i keltisk mytologi, och läsaren möter en detaljrik och fullständigt övertygande sagovärld med magiker, kungar, alver och profeter; en värld där kärleken triumferar till och med över döden.

Objektnr 575354881

Visningar 98

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Draktronen | Katharine Kerr | Det magiska landet Deverry | Pocket

Pris

79 kr

fantasyhyllan-se

Göteborg, Sverige

5.0

fantasyhyllan-se

Företag

Toppsäljare

636 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Mer från samma kategori

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?