Beskrivning

De värnlösa av författaren Terry Goodkind
Bok 18 av 25 i serien Sanningens Svärd

Skick:
Bra begagnat skick, enligt bilder.

Information:
ISBN: 9789173513784
Format: Kartonnage
Språk: Svenska

Frakt:
Samfraktar gärna.
Använder Schenker för tyngre paket. Traderas automatiska samfrakt kan visa fel vid ihopräkning av fler auktioner, kontakta isåfall mig så korrigerar jag.

Baksidetext:
En kamp mot tiden

På återvägen från dalen stöter Rickard och Kahlan på en man som presenterar sig som Owen och som å sitt förslavade folks vägnar ber Rickard komma och driva bort Imperieorden ur sitt land.

Han berättar om imperiet Bandakar, som i flera tusen år varit avskilt från resten av världen. Men nyligen försvann den magiska gräns som skyddat landet och Imperieorden kunde tåga in i landet. Eftersom folket där har avsvurit sig allt bruk av våld kan de inte driva bort inkräktarna men de har hört talas om Imperiordens främste fiende Rickard, och de vill nu att han ska hjälpa dem.

När Rickard säger nej, eftersom han är på väg till Altur'Rang, förgiftar Owen honom och för att Rickard ska bli frisk måste han följa med till Bandakar där ett motgift förvaras.

Om Rickard vill leva har han inget val än att göra som Owen begär. Tillsammans med Kahlan sätter han kurs mot Bandakar för att ta upp kampen mot Imperieordens invasionsstyrka.

Objektsnr 630361694

Visningar 26

Publicerad

AnmälSälj liknande

Fre 19 apr 09:26

De värnlösa | Terry Goodkind | Sanningens Svärd | Kartonnage

Pris

149 kr
Annonsen är avslutad

fantasyhyllan-se

Göteborg, Sverige

5.0

fantasyhyllan-se

Företag

Toppsäljare

633 omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Mer från samma kategori

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?