Beskrivning

Guldkompassen av författaren Philip Pullman
Bok 1 av 3 i serien Den mörka materian

Skick:
Skick enligt bilder.

Information:
ISBN: 9789127097049
Format: Pocket
Språk: Svenska

Frakt:
Samfraktar gärna.
Använder Schenker för tyngre paket. Traderas automatiska samfrakt kan visa fel vid ihopräkning av fler auktioner, kontakta isåfall mig så korrigerar jag.

Baksidetext:
Allting börjar när Luras farbror, Lord Asriel, återvänder till England med berättelser om en plats nära Nordpolen där man genom norrskenets skimmer kan ana en annan värld. Kanske är barriären mellan olika världar av någon anledning förtunnad där? Inte långt därefter försvinner Lyras vän Roger under mystiska omständigheter. Finns det ett samband mellan dessa händelser? Den unga Lyra blir snart indragen i ett farligt äventyr, vilket innefattar vetenskapsmän som kidnappar barn, den vackra men olycksbådande mrs Coulter, intelligenta isbjörnar, härar som drabbar samman i polarmörkret, onda och goda häxor och så: alethiometern, guldkompassen, en magisk sanningsmaskin med stor makt för den som kan använda den rätt.

Guldkompassen är den första boken av tre i triologin Den mörka materian, en mörk och storslagen berättelse för alla åldrar om den tidlösa kampen mellan ont och gott.

13644

Objektsnr 495771644

Visningar 518

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Guldkompassen | Philip Pullman | Den mörka materian | Pocket

Pris

79 kr

fantasyhyllan-se

Göteborg, Sverige

5.0

fantasyhyllan-se

Företag

Toppsäljare

633 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?