Beskrivning

Jag säjer, (i olika auktioner och under olika ämnesområden), ett antal böcker på temat FANTASY, (bl a dessa, bild 5 och 6).
Jag SAMFRAKTAR.

.

Här, (i denna auktion) -"SOFIES VÄRLD - ROMAN OM FILOSOFINS HISTORIA" av Jostein Gaarder. Sedan länge SLUSÅLD. Oläst/NYSKICK, något lätt utvändigt spår av hantering. Storpocket med invikta pärmar. 532 sidor.



.


När Sofie hämtar posten hittar hon för en gångs skull ett brev till sig själv. Utan frimärke, utan poststämpel och utan avsändare. "VEM ÄR DU?" Det står bara det. Konstigt!
Brevet är bara det första av många. Sofie får det ena tjocka kuvertet efter det andra, och de visar sig innehålla en grundkurs i filosofi. Breven fyller henne med förundran över världen och hennes egen existens - och att hon överhuvudtaget finns till. Men genom den här ensidiga och märkliga brevväxlingen dyker också det ena mysteriet efter det andra upp. Vem är till exempel Hilde Møller Knag? Plötsligt stöter Sofie på hennes namn överallt - till och med i sitt eget rum...


.



Jostein Gaarder är född 1952 i Oslo och har i många år undervisat i filosofi och religion på Fana folkhögskola utanför Bergen., men är numera författare på heltid. Andra böcker av Jostein Gaarder: Spelkortsmysteriet Sofies värld Julmysteriet I en gåtfull spegel Prins Kristoffer Poffer Vita Brevis, Floria Aemilias brev till Augustinus Hallå, är det någon där?


Titta gärna på mina andra auktioner med konst, design och angränsande ämnesområden.

Betalning via TRADERABETALNING. Jag packar väl, ansvaret hos fraktbolaget när jag lämnat. Hos Schenker kan du följa försändelsen via internet.

SAMFRAKT vid köp av flera objekt. Förmånligt med Schenker vid köp av flera böcker.

FOREGIN BUYERS - Other shipping costs

Objektsnr 631044784

Visningar 28

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 5 maj 22:31

Jostein Gaarder: SOFIES VÄRLD. Nyskick

Utropspris

|0 Bud

29 kr

Slutar om

zmxn

Ydre, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

3 961 omdömen

Läs omdömen

Mer från säljaren

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?