Beskrivning

Säljer en helt ny och signerad "Havsfödd" i formatet danskt band. Det är en romantisk fantasyroman för vuxna och författaren (jag) heter Lovisa Wistrand.

- Jag samfraktar gärna om du hittar något annat intressant bland mina auktioner.
- Katt finns i hemmet. Röker inte.
- Betalning ska ske inom tre dagar efter avslutad auktion.
- Erbjuder också avhämtning, men möter ej upp - hämtas här. Vid avhämtning ska betalning ske i förväg eller med Swish vid avhämtningstillfället.
- Jag ansvarar ej för postens eventuella slarv.

Baksidestext:
"Om du sätter din fot i havet så kommer du att dö.”

Liandras mormor är övertygad om att det vilar en förbannelse över kvinnorna i deras släktled och gör allt för att hon inte ska drunkna. Men Liandra dras ändå till havet. Snart slukas hon av djupet tillsammans med Nataniel, barndomsvännen som övergav henne.

Istället för att dö vaknar Liandra upp till en värld helt olik den på land. Hon har blivit förd till en undervattensstad, där friden emellertid blir kortvarig. Staden attackeras av monstruösa varelser och i kaoset ser hon Nataniel med fienden. Han överlevde och han är en av dem.

Nu måste Liandra och hennes allierade söka upp en mytomspunnen artefakt som sägs ge bäraren kraften att rädda havet från all ondska, men vad händer med personen som tvingas bära den?"

Objektnr 634225290

Visningar 10

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 9 jun 19:51

SIGNERAD BOK - Havsfödd (ny) av Lovisa Wistrand

Utropspris

|0 Bud

179 kr

Slutar om

Shekhina

Uppsala, Sverige

5.0

Shekhina

Verifierad

Toppsäljare

284 omdömen

Läs omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?