Beskrivning

Jian av författaren Eric Van Lustbader
Bok 1 av 2 i serien China Maroc

Skick:
Bra begagnat skick, enligt bilder.

Information:
ISBN: 9789132314117
Format: Inbunden
Språk: Svenska

Frakt:
Samfraktar gärna.
Använder Schenker för tyngre paket. Traderas automatiska samfrakt kan visa fel vid ihopräkning av fler auktioner, kontakta isåfall mig så korrigerar jag.

Baksidetext:
Jian är mästaren, strategen. En gåtfull, undanglidande skugga med Kinas framtida öde i sina händer. Men vem är han egentligen? Och vilka är hans syften?

Är han Jake Maroc, till hälften amerikan, till hälften kines? USA:s toppagent i Hongkong, jagad av begäret att utkräva hämnd på den man han hatar.

Är han Nichiren, den fruktade KGB-agenten, Marocs svurne fiende? Han är av kinesiskt ursprung och lika skicklig i orientaliska krigskonster som Jake Maroc själv.

Eller är han Shi Zilin, den vördnadsbjudande kinesiske ministern? Mannen som känner hemligheten som binder samman Maroc och Nichiren...

Svaret finns i fyra jadestenar. Liksom pjäser i Wei Qi, det gamla kinesiska spelet i strategi, kan de avslöja Jians maktspel. Och priset i detta spel på liv och död är Hongkong, den fantastiska, glittrande juvel där öst och väst möts.

"Briljant... kanske har inget annat skönlitterärt verk sedan Shogun belyst mentalitet, skeenden och sedvänjor hos Orientens folk med samma stil och intensitet som Jian. Miami Herald

Med JIAN har Lustbader den erotiska thrillerns mästare skrivit sin mest ambitiösa roman hittills. Här ställs det västerländska samhället i verkningsfull kontrast till det gåtfulla Kina.

Den tar läsaren med sig genom Hongkongs och Tokyos exotiska gatuvimmel till maktens slutna, innersta cirklar i Moskva, Peking och Washington.

En otroligt spännande roman om tidlös maktkamp och dagsaktuell storpolitik, om bittert hat och passionerad kärlek.

Kritikerna lovprisar Lustbaders thrillers.

Om NINJA.

Fascinerande - En mer fängslande berättelse om hat och om hämnd kommer du aldrig att läsa - den är storartad." News Record

Om MIKO

"Har en stor bestsellers alla ingredienser - En veritabel lektion i ämnet Japan några av de mest erotiska scenerna i modern fiktion." Newsdav

Objektsnr 502127373

Visningar 250

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Jian | Eric Van Lustbader | China Maroc | Inbunden

Pris

99 kr

fantasyhyllan-se

Göteborg, Sverige

5.0

fantasyhyllan-se

Företag

Toppsäljare

633 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?