Beskrivning

Jagad av klanerna av författaren Michelle Paver
Bok 4 av 6 i serien Han som föddes att möta mörkret

Skick:
Bra begagnat skick, enligt bilder.

Information:
ISBN: 9789155255602
Format: Kartonnage
Språk: Svenska

Frakt:
Samfraktar gärna.
Använder Schenker för tyngre paket. Traderas automatiska samfrakt kan visa fel vid ihopräkning av fler auktioner, kontakta isåfall mig så korrigerar jag.

Baksidetext:
Torak bär på en fruktansvärd hemlighet som är så hemsk att han inte vågar berätta för någon. Men Korpklanen upptäcker vad Torak försöker dölja - och gör honom fredlös. Han är utstött och måste försöka överleva ensam i den farofyllda vildmarken. Jagad av klanerna och förföljd av den onda Huggorms-schamanen är det en hänsynslös jakt på liv och död. Och ingen kan hjälpa honom - inte Renn, inte ens hans bästa väl Ulv.

Den makalöst fängslande berättelsen om Toraks och Ulvs kamp mot Ondskan fortsätter! Återigen förflyttas vi tusentals år tillbaka i tiden, till en fascinerande värld av magi och skräck. Ett medryckande äventyr som du absolut inte får missa! Mörknet tätnar... och Toraks kamp mot Ondskan blir allt svårare. I den grymt spännande fortsättningen i serien Han som föddes för att möta mörkret kämpar Torak mot faror som är värre än han någonsin tidigare skådat.

Objektsnr 558018600

Visningar 166

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Jagad av klanerna | Michelle Paver | Han som föddes att möta mörkret | Krt

Pris

99 kr

fantasyhyllan-se

Göteborg, Sverige

5.0

fantasyhyllan-se

Företag

Toppsäljare

633 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?