Beskrivning

Bokbeskrivning
De insegel som ännu håller Skuggans herre fängslad blir allt svagare. I Tar Valon, aes sedaiernas starka fäste, kommer förebud om en stor katastrof. Ljusets söner rider mot Tufloden. De är på jakt efter en man med gyllene ögon och efter honom som kanske är Draken återfödd. Och bortom havshorisonten väntar seanchans flottor på att slå till igen. Rand al’Thor avvaktar i den väldiga fästningen Tears klippa. Det mäktiga svärdet Callandor, som inte är något svärd, är hans. I landet och staden Tear är Rand al’Thor erkänd som Draken återfödd och som landets härskare. Men Rand vet att om han dröjer för länge i Tear hinner mörkrets makter samla sig för ett större angrepp, och han måste spara sina krafter till slutstriden. Men även om Ba’alzamon ännu är fjättrad i avgrunden så har hans närmaste medhjälpare, de förlorade, nu sluppit fria och de har redan hunnit erövra makten i flera länder. Det är de som samlar ondskans styrkor för att förinta Draken återfödd.

Översättning av Jan Risheden

ISBN 9127069117
Titel Skuggan växer
Författare Robert Jordan
Förlag Natur & Kultur
Utgivningsår 1997
Omfång 429 sidor
Bandtyp Kartonnage
Vikt 724 g
Språk Svenska

Skick
Omslag i gott skick med färre stöt-skador. Inuti i mycket gott skick med ytterst lätt "vågade" sidor vid kanten. Inga initialer/namn/osv. Från rök- och djurfritt hem.

Frakt
Frakt/porto betalas av köparen. Två fraktalternativ ges. Kostnaden bestäms av fraktbolagen, de billigaste alternativen används. DB Schenker/PostNord/DHL har ansvar för frakthanteringen och skall kontaktas om problem uppstår. Samfrakt vid flera vunna auktioner är möjlig, och dess kostnad ges på begäran. Jag återanvänder till största del tidigare fraktemballage och material för att skicka objekten.

Betalning
Betalningsanvisning kommer i Traderas automatiska vinnarmail (via tjänsten Traderabetalning). Förskottsbetalning inom 3 dagar vid vunnen auktion, därefter skickas varan så snart som möjligt. Behöver du mer tid? Kontakta mig.

Frågor
Frågor besvaras främst kvällar och helgtid. Gäller frågan en auktion så var snäll och ställ frågan i god tid så att jag hinner svara innan auktionens slut.

For international customers
International shipping charges are calculated automatically to your designated delivery address. Please send a message for further inquiries or questions.

Objektsnr 630393198

Visningar 41

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tor 16 maj 16:40

Skuggan växer, Robert Jordan. Sagan om Drakens Återkomst 7. Svenska. Kartonnage.

Pris

100 kr

Chamomile

Öjersjö, Sverige

5.0

Chamomile

Verifierad

Toppsäljare

243 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

7 dagar

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?