Beskrivning

Molly Moon stannar tiden av författaren Georgia Byng
Bok 2 av 6 i serien Molly Moon

Skick:
Bra begagnat skick, enligt bilder.

Information:
ISBN: 9789177153931
Format: Inbunden
Språk: Svenska

Frakt:
Samfraktar gärna.
Använder Schenker för tyngre paket. Traderas automatiska samfrakt kan visa fel vid ihopräkning av fler auktioner, kontakta isåfall mig så korrigerar jag.

Baksidetext:
Molly Moon har slagit sig ner på barnhemmet tillsammans med Rocky och professor Nockman, som har hypnotiserats till att leva ett hederligt liv. Allt hade varit perfekt om hon bara inte hade lovat Rocky att aldrig mer använda sig av sin fantastiska förmåga att hypnotisera.

Men när Molly får veta att den amerikanske mångmiljonären Primo Cell har hypnotiserat flera världsberömda filmstjärnor till att lyda hans minsta vink, måste hon bryta löftet och ingripa.

Tillsammans med Rocky och den Petula reser hon till Hollywood och lyckas smita in på Primos stora Oscarsfest. Här inser de att han är en
mycket farligare och mäktigare motståndare än de hade kunnat ana. Primo, som är en mycket skicklig hypnotisör, tror att det är en enkel match att kontrollera två barns sinnen, men vad han inte vet är att Molly har upptäckt en my otrolig förmåga. Hennes hypnotiska ögon kan faktiskt stanna tiden

Objektsnr 625476760

Visningar 69

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tis 2 apr 13:26

Molly Moon stannar tiden | Georgia Byng | Molly Moon | Inbunden

Pris

99 kr
Annonsen är avslutad

fantasyhyllan-se

Göteborg, Sverige

5.0

fantasyhyllan-se

Företag

Toppsäljare

632 omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?