Beskrivning

Storm över Ansalon av författaren Margaret Weis & Tracy Hickman
Bok 1 av 3 i serien Den fallna solens drakar

Skick:
Skick enligt bilder.

Information:
ISBN: 9789132436031
Format: Pocket
Språk: Svenska

Frakt:
Samfraktar gärna.
Använder Schenker för tyngre paket. Traderas automatiska samfrakt kan visa fel vid ihopräkning av fler auktioner, kontakta isåfall mig så korrigerar jag.

Baksidetext:
En besynnerlig och mycket onaturlig storm har lägat sig över Ansalon. Blixtar vandrar över landskapet och får marken att skälva.Det har gått trettio år sedan Kaoskriget och Ansalon är en kontinent i förfall.
Nerakariddarna är efter krigets framgångar den mäktigaste grupperingen i Ansalon men deras ledare är mer intresserad av makt och rikedom än av riddarnas väl. Desutom har Ansalon invaderats av stora drakar som, efter en uppgörelse, tagit över det egentliga styret och låter de andra invånarna leva där på nåder. Gudarna har för länge sedan lämnat Krynn och magin håller också på att försvinna...
Men ur ovädret uppenbarar sig en flicka vid namn Mina för en grupp svarta riddare. Hon kommer med bud om en ny gud, den Ende Guden som ska frälsa Krynn och hon lyckas övertyga gruppen om att bli deras ledare
När stormen har bedarrat marscherar de snabbt mot staden Stadfast, fast beslutsamma om att där börja rädda världen ifrån ondska.

8957

Objektsnr 494025869

Visningar 213

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Storm över Ansalon | Margaret Weis & Tracy Hickman | Den fallna solens drakar

Pris

49 kr

fantasyhyllan-se

Göteborg, Sverige

5.0

fantasyhyllan-se

Företag

Toppsäljare

634 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?