Beskrivning

Spegelmästarna av författaren Stephen Donaldson
Bok 2 av 4 i serien Kampen om Mordant

Skick:
Bra begagnat skick, enligt bilder.

Information:
ISBN: 9789127036536
Format: Inbunden
Språk: Svenska

Frakt:
Samfraktar gärna.
Använder Schenker för tyngre paket. Traderas automatiska samfrakt kan visa fel vid ihopräkning av fler auktioner, kontakta isåfall mig så korrigerar jag.

Baksidetext:
Terisa Morgan, sekreterare vid stadsmissionen i New York, blir mer eller mindre kidnappad av en ung man som kommer in i hennes tillvaro när plötsligt en av hennes golvspeglar splittras i en ljudlös explosion och han faller in i rummet.

Förvirrad låter hon sig övertalas att följa honom in i ett märkligt land som kallas Mordant. I detta land fungerar alla speglar som portar till fjärran eller nära platser, "vanliga" speglar existerar inte. De som kan behärska speglarna kallas spegelmästare och de har med hjälp av den unge adepten Geraden sökt nå kontakt med en krigare i en fjärran värld, för att få hjälp mot de krafter som hotar Mordant. De får Terisa. Geraden anser att makterna styrt det så och att Terisa är den kraft de behöver. Spegelmästarna är långt ifrån säkra. I Spegelmästarna får vi följa Terisas fortsätta äventyr och hur hon långsamt kommer till insikt, både om sig själv och om det märkliga land hon hamnat i. Men med ökad insikt kommer också allt farligare fiender.

Spegelmästarna är andra delen av fantasyeposet Kampen om Mordant. Att speglar utgör portar till andra världar är ingen ny tanke, men Donaldson bygger upp en hel civilistaion på den tanken och speglar kan här vara mycket farliga vapen.

Objektsnr 499733409

Visningar 189

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Spegelmästarna | Stephen Donaldson | Kampen om Mordant | Inbunden

Pris

99 kr

fantasyhyllan-se

Göteborg, Sverige

5.0

fantasyhyllan-se

Företag

Toppsäljare

634 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?