Beskrivning

Bokfrämjandet har 1969 gett ut ett exemplar av Jack Londons alster "John Finkelman" och "Skriet från vildmarken", varav den första titeln räknas som en biografi över författarens liv. Ingår i Böcker som har förnyat människans tänkande. Förutom läsvärdet så är boken snygg som inredningsdetalj.

Överlag i bra begagnat skick. Lite smutsig och fläckig upptill samt nertill - se bild 5. En kvittens sitter även fastklistrad på första uppslaget - se bild 6. Det medföljande bokmärket är något upprepat längst ner. Efterskriften längst bak i boken är mer gul än de övriga sidorna men jag tror att det ska vara så, för att särskilja den från det övriga innehållet i boken. Innehåller även en del illustrationer. Zooma gärna in på bilderna för att avgöra skicket på objektet.

Antal sidor: 366
Mått på boken: ca 20*11,5 cm

Om du har några frågor angående objektet så tveka inte att höra av dig - jag svarar så fort jag kan. Bud är bindande, så vänligen ställ din fråga innan du budar.

Betalning ska ske senast 5 dagar efter avslutad auktion om inget annat har avtalats på förhand.

Djur- och rökfritt hem.

Jag ansvarar ej för postens hantering men om det skulle vara något problem med objektet så tveka inte att kontakta mig så löser vi det! Samfraktar såklart om det är aktuellt och om jag någon gång skulle räkna fel på frakten så betalar jag givetvis tillbaka mellanskillnaden. Skickar även utanför Sverige men då blir fraktsatsen en annan.

Objektsnr 627912869

Visningar 57

Publicerad

AnmälSälj liknande

Fre 5 apr 20:43

John Finkelman/Skriet från vildmarken av Jack London, 1969, biografi

Utropspris

|0 Bud

33 kr

Auktionen avslutades utan bud

Adnil_88

Kristianstad, Sverige

5.0

Adnil_88

Verifierad

Toppsäljare

671 omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?