Beskrivning

Jag säjer, (i olika auktioner), ett antal skönlitterära, moderna och äldre KLASSIKER, bland annat dessa, (bild 4).
Jag SAMFRAKTAR.

Här, (i denna auktion) - "KRISTIN LAVRANSDOTTER" av Sigrid Undset. Oläst/nära NYSKICK, några lätta spår av hantering på skyddsomslaget, prislapp på framsidan. Inbunden med skyddsomslag. 860 sidor.

.

"I en blek glimt mindes hon världen utanför denna natt att detta var vanvett. Men hon var så välsignat kraftlös. Hon bara lutade sig närmare intill mannen och viskade otydligt hon visste inte ens själv vad."

Sigrid Undsets stora historiska romantrilogi om Kristin Lavransdotter utspelar sig i Gudbrandsdalen på 1300-talet. I den första delen, Kransen, följer vi Kristin när hon blir bortlovad av sin familj som femtonåring. Under tiden som syster i klosterskolan råkar hon en dag illa ut och räddas i sista stund av Erlend, en ung man som är ridderlig men har dåligt rykte. Kristin förälskar sig i honom, trots att respekten för fadern kräver att hon håller löftet om att förlova sig med en annan. Kransen är en av fjorton utgåvor i serien Kvinnliga Nobelpristagare i litteratur.

Den norska författaren Sigrid Undset (1882 1949) debuterade med samtidsromanen Fru Marta Oulie (1907) och fick sitt genombrott med konstnärsromanen Jenny (1911). Det stora internationella genombrottet kom med den medeltida kärlekstrilogin Kristin Lavransdotter och 1928 mottog Sigrid Undset Nobelpriset i litteratur.




.

SAMFRAKT
vid köp av flera objekt. Förmånligt med Schenker vid köp av flera böcker

Titta gärna på mina andra auktioner med konst, design och angränsande ämnesområden.

Betalning genom överföring till mitt bankkonto eller via TRADERABETALNING-Swish/Kontokort/PayPal. Jag packar väl, ansvaret hos fraktbolaget när jag lämnat. Hos Schenker kan du följa försändelsen via internet.

Foregin buyers - other shipping prices

Objektsnr 630528617

Visningar 38

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 28 apr 23:02

Sigrid Undset: KRISTIN LAVRANSDOTTER. Världens bästa kärleksroman. Nobelpris

Slutpris

|

39 kr

Auktionen är avslutad

mariahelleberg vann auktionen

zmxn

Ydre, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

3 964 omdömen

Mer från säljaren

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?