Beskrivning

Originalets titel: "O vencedor está só". Bazar. Inbunden, 482 sidor. Skyddsomslag och bok är i ganska bra skick. 570 gram.

ISBN 978-91-7028-200-3

Wikipedia: "Paulo Coelho, född 24 augusti 1947 i Rio de Janeiro, är en brasiliansk författare och medlem av Brasilianska litterära akademien.

Han föddes i Rio de Janeiro där han också utbildade sig till jurist tills han 1970 övergav sina studier för att resa genom Mexiko, Peru, Bolivia och Chile, samt Europa och Nordafrika.

Två år senare återvände han till Brasilien och började komponera sångtexter och arbetade bland annat med Raul Seixas. Han berättade senare i en intervju att deras samarbete kom att påverkas av att han under den här tidsperioden kom i kontakt med Aleister Crowleys kontroversiella verk. Det rörde sig inte endast om musik utan kom att innefatta planer på att skapa ett "Alternativt Samhälle" som skulle bli ett anarkistiskt samhälle i Minas Gerais baserat på Crowleys idéer. Projektet ogillades av medlemmar av den brasilianska militären som lät fängsla alla som var inblandade i planerna. Det påstås att Seixas och Coelho torterades under fångenskapen. Coelho lämnade sedan gruppen efter en övernaturlig upplevelse.

1986 vandrade han längs den populära pilgrimsrutten till Santiago de Compostela, vilket blev en viktig vändpunkt i hans liv och ett andligt uppvaknande, något som han beskriver i romanens form i Pilgrimsresan.

Han bor tillsammans med sin fru Christina vid Copacabana i Rio de Janeiro och i Tarbes i Frankrike."

Objektnr 625916715

Visningar 55

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

SEGRAREN STÅR ENSAM - Paulo Coelho (2009)

Pris

60 kr

vingaholm

Sävedalen, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

4 866 omdömen

Läs omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?