Beskrivning

Fången med masken av Dennis Wheatley

Format: Pocket
Språk: Svenska
Utgiven: 1962
Förlag: Skoglunds
Originaltitel: The prisoner in the mask. (originaltitel)

Fången med masken är en äventyrsroman skriven med Dennis Wheatleys vanliga bravur och oefterhärmliga blandning av fantasifull dikt och historisk sanning. Den skildrar hertig de Richleaus upplevelser under tio år av hans ungdom, då han deltog i en rojalistisk konspiration för att återupprätta kungadömet i Frankrike. Sceneriet växlar mellan officersskolan i St. Gyr och societetens salonger och boudoirer i det mondäna Paris där den unge hertigen får uppleva både bittra motgångar och lysande triumfer och där han också blir engagerad i en passionerad kärleksaffär. Tid och miljö ger i Fången med masken ett önskestoff av dramatiska äventyr och galant romantik för Wheatleys berättartalang - mer än någonsin framstår han här som en nutida Dumas.

Skick
Fint läst skick. Gulnad inlaga.

Betalning
Betalning ska ske inom 3 dagar efter avslutad auktion. Om du behöver invänta lön, barnbidrag, pension m.m. så hör gärna av dig.

Frakt
Se gärna mina andra auktioner, jag samfraktar gärna. Vid fler vunna auktioner skriv till mig så väger jag alla varor och ser vad frakten blir innan betalning.

Leverans
Packas noga och skickas spårbart. Ansvarar ej för postens slarv. Varan skickas inom 3 arbetsdagar efter betalning. Erbjuder avhämtning om du vill slippa fraktkostnad.

Objektsnr 628098836

Visningar 57

Publicerad

AnmälSälj liknande

Ons 24 apr 23:10

Fången med masken av Dennis Wheatley

Pris

40 kr
Annonsen är avslutad

Tillvarataga

Vällingby, Sverige

5.0

Tillvarataga

Verifierad

Toppsäljare

250 omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

7 dagar

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?