Beskrivning

Barbara Taylor Bradford - På egna villkor.

Inbunden.
Tryckt 1997.
Inga anmärkningar eller fläckar.
269 sidor.

"Meredith Stratton, som vid fyrtiofyra års ålder är ägare till sex eleganta internationella värdshus, ska just fira sin dotters förlovning. Hon har också själv funnit en man att älska, efter att länge ha levt ensam. Men vid denna till synes lyckliga tidpunkt i hennes liv börjar hon lida av märkliga sjukdomssymtom. Hennes läkare kan inte finna någon fysisk orsak och Meredith är till slut så desperat att hon söker hjälp hos en psykiater. Genom terapi går hon längre och längre tillbaka i tiden - för att möta sanningen måste hon riva ner den livslögn hon skapat åt sig själv.
Fast besluten att bli frisk söker hon sig också tillbaka till sina rätter i ett annat land, där hon till sist kommer till insikt om de barndomsupplevelser som dramatiskt förändrade hennes liv. Det hon finner är inte bara nyckeln till det förflutna utan också till framtiden och kärleken.

På egna villkor är en berättelse om kärlek och förluster, om uppbrott och förnyelse, och om de oförklarliga ödets nycker som formar allas våra liv."

---------------------------------------
Jag har en hel del grejer som ska säljas under 2024 pga flytt. Håll gärna koll på vad jag lägger ut på auktion framöver.
Hund finns inte längre i lägenheten, men det kan finnas spår av hund på det som kommer härifrån.
Om du vill köpa fler saker på en gång, så sampackar jag givetvis det.

Mycket nöje! :)

Objektsnr 629003528

Visningar 59

Publicerad

AnmälSälj liknande

Fre 3 maj 13:53

Barbara Taylor Bradford - På egna villkor.

Pris

30 kr

Slutar om

Bakalugnt

Hallsberg, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

286 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?